Пляцок "Карі очі"Тісто:
4 жовтки
1 ст цукру
3 ст.л. топленого маргарину
7 ст. л. сметани
1 ст.л. амонію
2 ст. борошна
Виходить два коржі
На очка:
4 білки
0,5 ст. цукру
1 ст. маку
Збити білки в пухку масу з цукром+мак (я даю сухий)
Тісто розділити на дві частини, вилити на дечко кожну і чайною ложкою викласти макову начинку на кожен корж.
Спекти два коржі, коли виймете, очка позападають всередину - то так треба. Перемастити кремом:
0,5л. сметани
1 ст. цукру
1 уп. вишневого желе
Можна ще + 20г. желатину, попередньо замоченого в 4 ст. л. води і розтопленого. Я давала.
Зверху пляцок також змастити кремом, а поверх крему обережно залити помадкою за вашим улюбленим рецептом.
Я користуюсь топленим шоколадом.
Смачного!!!