Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Аджика подільська
 

Аджика подільська

11 вересня, 2013  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Аджика подільська

3 кг червоних помідор
200 г часнику
500 г салатного червоного перцю
500 г цибулі
500 г яблук
500 г моркви
100 г цукру
7 шт стручкового пекучого перцю (я даю 5, бо тяжко пече!!! )
0,5 л. олії
1 ст. л. з чубом солі

Все пропустити через м'ясорубку і варити після закипання 3 год на малому вогні, постійно помішуючи.
Готову аджику розкласти по стерилізованих банках і закатати.

P.S. Дуже вдалий рецепт!! Навіть не шукаю іншого. Завжди вдається, гарно стоїть і не містить в складі оцту.
Смачного !!!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (11 вересня 2013 20:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Подоляночко,гарний рецепт,дуже дякую)))
Буду варити ,дуже сподобався перепис))))
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (13 березня 2016 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
дякую за рецепт. Нарешті найшла автора)


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100