Помідори маринованіЯка це смакота: в зимовий вечір наварити картопельки, натовкти її з масличком та молочком до пухкоти, полити зверху пахучими шкварочками, почистити до неї оселедчика, до них обох відкрити банку помідор та як обкласти боки, та як наїстися тих помідор, та як цілу ніч не спати, бо ж в роті ніби пипоть віріс від того гарнітеру. А потім розумієш, що саме смачне з того всього - вода, якої обпитися неможеш.
То все приказка, а тепер казка. Пропоную до вашої уваги два рецепти маринування помідор, але одне фото, бо на вигляд помідори є помідори.
Помідори Люсі:
На дно банки покласти пару листів вишні, лавровий листок, 5-6 кружечків моркви, перець горошком 5 шт., кусочок перчички, кусочок солодкого перцю, 3 зубці часнику і 2-3 кільця чищеної цибулі.
Два рази помідори паримо, а на третій раз добавити до банки:
3 ст.л. солі
3 ст.л. цукру
3 ст. л. оцту
І залити до верху кипятком, закрутити і укутати догори дном.