Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостинна оселя Подоляночки-куховарочки., або чим хата багата
ІНЕСА
17 липня 2012 21:59
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Подоляночка
Взяти 0,5л. баночки, на дно кожної вкинути по 4-5 горшин чорного перцю, насипати горошок, не доходячи до горличка банки.
В кожну банку додати 1 ч.л. солі та 1 ч.л. цукру, накрити кришками та поставити стерилізуватися до готовності.

Уточни, там напевно треба налити до верху води в кожну банку перед стерилізацією.
А рецепт дійсно цікавий. :winked:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 липня 2012 22:03
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
ІНЕСА,
дякую, бач яка я! Воно коли робиш одне, механічно, а писати, та й пропустила.
Зараз виправлю.
Дякую щиро!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 липня 2012 22:13
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Печиво "Кавові зерна".



Рецепт взято з просторів неосяжного інтернету. Здається більше, що з Кукорами. Дуже вдячна автору за рецепт, ідею і взагалі.
Словами автора. Фото моє.

Склад:
2 столові ложки розчинної кави
2 столові ложки молока
200 г маргарину
200 г сметани
250 г цукру
1 пачка ванільного цукру
50 г какао
500-600 г муки

Опис:
Маргарин збити зі сметаною, цукром, ванільним цукром, розчиненою у молоці кавою.
Додати какао, знову добре збити.
Далі уже за допомогою ложки замішуємо муку до такого стану, щоб тісто тримало форму, але не стало тугим (щоб можна було виробляти кульки).
Я розділила тісто на 2 частини і до однієї додала розпушувач (в одних рецептах радять додавати, в інших — ні. Хотілося побачити різницю).
Виробити кульки величиною з невелику вишню, надати довгасту форму.
За допомогою зубочистки розрізати заготовки майже до кінця по самій середині.
Випікати при 200 градусах 10-12 хвилин. Ніякої різниці від наявності чи відсутності розпушувача ні у смаку, ні у вигляді печива не було.

Смачного!
Я поки ліпила це печиво, то всі думи передумала, біля нього марудно, зате потім дуже цікаво на столі виходить.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 липня 2012 22:48
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
М’ясні трояндочки на пісному заварному тісті




Рецепт, знову ж таки з кукорами. дякую автору за ідею.
Слова авторські. Фото моє.

тісто:
кип'яток 300 мл
олія 150 мл
сіль 0,5 чайної ложки
борошно, скільки візьме
начинка:
фарш 400 г
яйце сире 1 шт
цибуля 1 шт або пучок зеленої
спеції за смаком
селера 1/4 коренеплоду (за бажанням)
огірок квашений 1-2 шт
сирок плавлений 1 шт
заливка:
морква 1-2 шт
цибуля 1-2 шт
спеції і трави за смаком
м’ясний бульйон чи вода
сметана 200 мл
Опис:
В глибокій тарілці швиденько змішати олію, кип’яток і сіль, перемішати і поступово, але швидко додавати борошно. Обережно перемішувати ложкою!!!
Коли тісто уже буде не таке гаряче, але ще достатньо тепле, додати борошно, але уже вимішувати тісто рукою.
По консистенції тісто має вийти достатньо пружним, щоб не рватися при розкачуванні і різних маніпуляціях.
Розкотити тісто в прямокутник.
З фаршу, яйця, дрібно порізаної цибулі і спецій, замісити начинку.
Рівномірно розкласти її по тісту. Зверху посипати натертою селерою.
На край скласти квашений огірок, у мене четвертинки, і натертий сирок.
Закрутити в рулет і порізати на шматочки, десь по 3 см шириною. Я ріжу на 12 частин, з практикою число саме виробилось на мою форму.
Для заливки:
Моркву і цибулю подрібнити і протушити на олії до готовності, додати бульйон і сметану, перемішати. Бульйону додавати стільки, щоб вийшло достатньо заливки, щоб вкрити наші розочки до країв. Розочки скласти у форму для запікання, так, щоб залишився простір між ними, і залити заливкою, якщо її буде замало, просто долити ще трохи бульйону і, акуратно, перемішати ложкою між розочками.
Духовку нагріти до 180 — 200 градусів і запікати 20 — 30 хвилин.

Цікава варіація до вечері. Моїм сподобалося.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
17 липня 2012 22:58
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Ось, як обіцяла, мастика Тані Хегай.

Привожу дослівно, а тому російською, тобто мовою автора:


"

желатиновая мастика для цветов

сахарная пудра 500 гр
СМС 12 гр
желатин порошковый 12гр
холодная вода (прям с холодильника) 35гр
кукурузный сироп 50гр
белок 1 шт
сок лимона чуть-чуть по желанию
кокосовый жир немного (примерно 1-2 чайные ложки)


1. просеять сахарную пудру через ситечко
2. добавить в сахарную пудру СМС и хорошо перемешать
3. в отдельной посудев холодную воду добавить желатин и размешать до пюреобразного состояния
4. поставить чашку с желатином на паровую баню, добавить немного кокосового жира, постоянно мешать, пока не растает
5. добавить сироп и также постоянно мешать, пока не "растает"
6. перемешать пудру с желатиновой массой, добавить белок и лимонный сок
7. все хорошенько вымешать

"

Пелюстки трохи підсушити і ліпити докупи.
замість кукурузного сиропу брала сироп глюкози, а замість кокосового жиру - масла трохи.
Перейти на початок сторінки
Roksolana
18 липня 2012 00:40
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: Подоляночка
Печиво "Кавові зерна".


Печиво виглядає чудово! Скажіть будь-ласка а кава дуже відчувається, чи можна без кави?

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
18 липня 2012 14:09
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Roksolana,
я взвгалі кави особо не п"ю, вона мені ароматом більше подобається, ніж смаком.
Так що воно мені сподобалося, бо аж такого відчуття нема, скоріш на шоколад схоже.
Перейти на початок сторінки
наталька
18 липня 2012 22:32
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Подоляночка
СМС 12 гр

що це таке?!
Цитата: Подоляночка
кукурузный сироп 50гр

де це брати, незустрічала в магазині
Цитата: Подоляночка
кокосовый жир немного (примерно 1-2 чайные ложки)

ну а це для мене чисто тупік, це напевно кокосова олія!?
скажи такі продукти можна купити итв звичайному супермаркеті

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
18 липня 2012 23:07
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
наталька,
смс - це абревіатура від анг. карбоксилметилцелюлоза - речовина, що надає пластичність, можна купити в Люльок на хлібопічці.
ціна -50 грн /100г

кукурузний сироп багато хто замінює на штучний мед а насправді він теж продається і конд. інтернет-магазинах типу булкин дом чи хлеб дома.

кокосовий жир для мене теж - з кокосу я бачила тільки сам кокос і кокосову стружку, тож дала масла.
Перейти на початок сторінки
Roksolana
18 липня 2012 23:50
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Цитата: Подоляночка
кокосовий жир для мене теж - з кокосу я бачила тільки сам кокос і кокосову стружку, тож дала масла.


Дівчата вибачте що вставл свої 5 копійок, але у мене є кокосова олія а вона така густа як жир. Тобто я думаю автор має на увазі кокосову олію.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100