Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Дріжджова випічка, булочки, пиріжки і т.д.
Коко Шанель
23 січня 2010 19:53
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
morgynei а з чим, з чим всередині?? Я вперше таке бачу... feel
Перейти на початок сторінки
marinka
23 січня 2010 20:14
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Файні гомбовці теж вчилась таке робити коли у нас у сім"ї появився зять із Рахова, обвалювала у какао, всередині вишні, ще робила кнедлики з курячою полівкою. lol Правда то треба мати сноровку до тіста на пару і ще підставку, тепер маю
Перейти на початок сторінки
gutka
23 січня 2010 20:15
Повідомлення #53


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
morgynei
Гомбовці

чула таку назву але ніколи не куштувала, а можна рецепт?
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 січня 2010 20:16
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Краса! Це з тертої картоплі? а чим начинені? те саме, що балабони? Можна рецепт?
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
23 січня 2010 20:35
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
morgynei
Дуже апетитна страва,хочеться скуштувати! winked
З картоплі взагалі багато смакоти можна приготувати ,а гомбовці я ще не робила.Чекаємо на рецепт!!! laughing
Перейти на початок сторінки
muroslava07
23 січня 2010 21:08
Повідомлення #56


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
А це пекла вчора. Скоріше це не рецепт, а ідея. Знайдений на просторах нету. Берете тісто для пиріжків по найулюбленішому рецепту, форма для кексу (кругла з диркою). Відщіпуєм по шматку тіста і кладему будь-яку начинку. Складаємо у форму по колу. Кульки з начинками чередуємо. Печем до готовності. Переворот і вуаля! Зверху - пудра.
Перейти на початок сторінки
marinka
23 січня 2010 22:11
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
БУВАЮТЬ СИРНІ, КАРТОПЛЯНІ, ЇЛА ТІЛЬКИ ІЗ ЗВИЧАЙНОГО дріжджовОГО ТІСТА ІЗ ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ НА ПАРІ НА СПЕЦІАЛЬНІЙ ПІДСТАВЦІ 20 ХВ. І РОБЛЯТЬ СУХАРНИЙ СОУС/масло нагрівають, доти, доки не утвориться світло-коричневий осад. Після цього додають мелені сухарі та цукор/ АБО У ЦУКРІ З КАКАО ОБВАЛЮЮТЬ./ВПЛИВ УГОРСЬКОЇ КУХНІ/
Перейти на початок сторінки
Olenka
23 січня 2010 22:23
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
morgynei
Гомбовці на пару.

Ніколи не смакувала,а може і смакувала ,але назва була інша.Так цікаво,стільки нового дізналася.

marinka
ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ НА ПАРІ НА СПЕЦІАЛЬНІЙ ПІДСТАВЦІ 20 ХВ

А в пароварці можна приготувати? і цікаво,на смак схожі на вареники чи ні?
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
24 січня 2010 14:00
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Morgynei гарненькі гомбовці цікава страва я такої ще не їла
Перейти на початок сторінки
morgynei
24 січня 2010 15:06
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Гомбовці Закарпатські.
500гр муки.
80гр.молока.
20гр дріжджів.
40гр.цукру,
7гр.солі.
200гр.води
Тісто для гомбовців готується безопарним способом.
Готове тісто розкачують валиком.З нього нарізають рівні шматки.(я вирізаю кружкою.),покласти всередину любу начинку.і сформувати у вигляді мячиків.Після підходження варити на парі протягом 7-8хв.
Подавати гомбовці з сухарями або молоті оріхи з цукром.(рецепт із книги
Закарпатське печиво ст118.Якщо щось не понятно питайте.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100