Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка
 
Пиріг з вишнею
Пиріг з вишнею

Тісто
100 г розм'якшеного масла
50 г маргарину
3 жовтки
150 г цукру
1 ст. л. розпушувача
2 ст. л. сметани
приблизно 400 г муки
3 білки
100 г цукру
50 г кокосової стружки
вишні
 

Білково-маковий пляцок
Білково-маковий пляцок

7 яєць
1 ст. цукру
2 ст. л оцту
3 ст. л. крохмалю
3 ст . л. муки
2 ч. л. розпушувача
2 ст. л. сметани
100 г маку
1/2 збиті вершки
 

Рулет з маком
 

Слойоні трикутнички з сиром та полуницею
Слойоні трикутнички з сиром та полуницею

Тісто
500 г муки
200 г маргарину
10 г цукру
150 г сметани
50 г дріжджів
2 жовтки

Начинка:
0,5 кг сиру
200 г цукру
2 жовтки
полуниця
 

Універсальне дріжджове тісто
Універсальне дріжджове тісто

2 яйця
5-6 ст. л. цукру
1 ст. молока
2 ст. л. сметани (густої)
1 ст. л. дріжджів
муки, скільки вбере
 

Торт "Зоряне небо"
Торт "Зоряне небо"

Тісто: 1 ст. сметани
1 яйце
0,5 ч. л. соди гашеної оцтом
1 ст. цукру
1 ст. муки
1 ст. л. крохмала
3 ст. л. какао

Сирний крем: 300 г сиру
2 ст. л. вершкового масла
3 ст. л. цукру
1 п. ванільного цукру
0,5 ч. л. кориці
 

Пряники медові
Пряники медові

(рецепт прислала lubany)

300 г кислого молока
2 жовтки
2 ст. л. меду
200 г цукру
3 ст. л. какао
1 ч. л. амонія
1 ст. л. розпушувача
250 г маргарину
муки стільки, щоб тісто було як на вареники .
 

Пляцок "Шахматний (з маком і кокосом)
Пляцок "Шахматний (з маком і кокосом)

7 яєць
4 ст муки
200 г сметани
200 г цукру
1,5 ст. л. розпушувача
350 г маргарину
1-2 ст. л. какао
200 г маку
2,5 ст. цукрової пудри
200 г кокосової стружки

Крем: масло зі згущеним молоком.
 

Звичайне безопарне дріжджове тісто
(З цього тіста можна приготувати звичайні булочки, пиріжки, пампушки і інші вироби з невеликою кількістю здоби (масло, цукор, яйця)

Приготування звичайного безопарного дріжджового тіста

Рецептура дріжджового безопарного тіста

Продукти ...........................................................Кількість

Мука пшенична, чайні стакани.....................1.............2...........3............4

Цукровий пісок ст. л. ..................................0-0,5........0-1........0-1,5.......0-2

Маргарин або олія, ст. л................................0-1..........0-2.........0-3........0-4

Яйця, шт......................................................0-1/4......0-1/2......0-3/4......0-1

Дріжджі г......................................................5.............10...........15........20

Сіль, ч. л......................................................1/8..........1/4..........1/3.......1/2

Вода або молоко, чайні стакани.....................1/4..........1/2..........3/4.........1

Вихід випічки, г............................................250..........500..........750......1000
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею
Обсипний сирний торт з ароматною вишнею

Для пісочного тіста:
250 г муки
1 яйце
175 г вершкового масла або маргарину
2 ст. л. цукру
Для посипання:
75 г вершкового масла або маргарину
150 г муки
100 г цукру
Для начинки:
400 г вишні(консервованою)
3 яйця, ваніль
200 г сиру
100 г сметани
4 ст. л. молока
1 ч. л. крохмалю
 

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100