7 яєць
4 ст муки
200 г сметани
200 г цукру
1,5 ст. л. розпушувача
350 г маргарину
1-2 ст. л. какао
200 г маку
2,5 ст. цукрової пудри
200 г кокосової стружки
Крем: масло зі згущеним молоком.
5 жовтків розтерти з 200 г цукру і 200 г сметани. 4 ст муки змішати з 1,5 ст. л. розпушувача і порубати ножем разом з 350 г маргарину. З'єднати все і замісити тісто. Розділити на 4 частини. До двох додати 1-2 ст. л. какао. Темне тісто поставити на 1 годину в морозилку, а біле в холодильник.
Білі частини розподілити на 2 деках, розміром 23* 37. Можна і трохи більше.
На них в шаховому порядку викладати ложкою макову і кокосову маси.
Макова маса: 200 г маку запарити, перемолоти. Додати 1,5 ст. цукрової пудри, 2 жовтки, 2 збитих білка.
Кокосова маса: 200 г кокосової стружки змішати з 1 ст. цукрової пудри. Додати 5 збитих білка.
Зверху натерти на терці чорне тісто. Випікати коржі 35 хвилин.
Крем: масло зі згущеним молоком.
Із записної книги моєї сестри.