Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Рецепти тіста » Універсальне дріжджове тісто
 

Універсальне дріжджове тісто

16 червня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Рецепти тіста
 

Універсальне дріжджове тісто


2 яйця
5-6 ст. л. цукру
1 ст. молока
2 ст. л. сметани (густої)
1 ст. л. дріжджів
муки, скільки вбере

Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Універсальне дріжджове тісто


Після того ще раз вимішати і можна пекти хто що любить: булочки, рулети, пиріжки, піццу.

Мої коментарі: робила пиріжки з рисом, сардельками, червоним болгарським перцем. Змащувала жовтком. Пекла приблизно 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Увага! Пиріжків виходить дуже багато! І до речі, тісто залишається свіжим 2-3 дні, не черствіє.

Газета "Кухня" №11 (2001 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: SISTER (21 грудня 2012 21:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
В мене таке питання:що дає холодильник дріжджовому тісту??? вже читала подібний рецепт ,але незнаю чи варто спробувати таке тісто!!!
 



#2 написав: Ксенічка (28 лютого 2013 22:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Добре тісто.Любимо усі смачну дріжджову здобу.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100