Тісто: 6 яєць 250 г маргарину 1 ст. цукру 2 ст. л. олії 1 п. ванільного цукру 2 ст. муки і порошок 0,5 ст. сухого маку кисіль кокос какао Крем будь-який.
Тісто: 3 жовтки 4 ст. л. цукру 2 ст. муки (200-г) 1 ст. л. розпушувача 150 г масла вершкового Розділити на 2 частини, в одну додати 2 ст. ложки какао і помістити його в морозилку.
Сирна маса 500 г сиру м'якого 3 жовтки 50 г вершкового масла 1 ст. л. манка 1 ст. л. крохмала 150 г цукру 2 білки збитих в міцну піну
2 неповні склянки борошна (приблизно 300 г) 15 ст. л. масла або маргарину (без чубка) 14 ст. л. цукру (з чубком) 500 г нежирного сиру 2 яйця 1 б. (850 г) персиків 2 пакети ванільного цукру 1 пакетик ванільного пудингу цедра з одного лимона 1 ст. л. соку лимона 1 ст. л. пудри