1 ст. цукру
1 жовток
1 ст. сметани
1,5 ст. л. розпушувача
250 г маргарину
мука (тісто має бути м'яке, не липнуче до рук)
Жовток розтерти з цукром, маргарином. Додати сметану, в кінці муку з розпушувачем. Замісити тісто, м'яке, але щоб не липло до рук.
Розкатати в тонкий пласт і порізати квадратиками. (Від величини квадратиків залежатиме величина печива. Хочете маленькі, ріжте маленькими квадратиками, і майте на увазі, що вони ще в духовці збільшаться). На кожен квадратик покладіть трошечки повидла або варення густого. Скрутіть трубочкою. Запікати при температурі 220 десь 15 хвилин.
Обваляйте в цукровій пудрі.