Тісто:
5 яєць
5 ст. л. цукру
5 ст. л. муки+1/2 ч. л. розпушувача
1 ст. мака
1 ст. цукру
200 г масла
0,5 кг зефира
шоколадна помадка
Тісто:
Бісквіт на 5 яєць , а точніше - 5 білків взбити в міцну піну , потрохи добавляючи 5 ст. л. цукру (на максимальних оборотах міксера) , добавити 5 жовтків по одному(при цьому обороти міксера мінімальні) , 5 ст. л. муки (до якої підмішати 1/2 ч.ложки розпушувача). Всі складники тримати під рукою, щоб додавти в тісто, не вимикаючи міксера.
Випекти один корж.
Крем:
1 стакан мака перемолоти в блендері , 200 г цукру , 200 г м'якого масла.
На охолоджений корж нанести крем , "втопити" в ньому половинки зефіру (яскраво дивиться розовий зефір) і покрити шоколадною глазур'ю , або розтопленим шоколадом.
Рецепт lubany