Склад:
9 білків
300 грам цукру
300 грам кокосової стружки
3 ст ложки крохмалю
Крем:
9 жовтків
150грам цукру
300 грам сметани
2ч.л. муки
200 грам масла.
Наповнювач: свіжі ківі.
З білки збити в густу піну, поступово добавляти 100 гам цукру. Збивати до "стоячих" піків. Додати 100 грам кокосової стружки і 1 ст ложку крохмалю. Перемішати і викласти у форму. Пекти при температурі 200 гадусів.
Випікати таких три коржі.
Для крему жовтки збити з цукром до пухкої маси, додати сметану і муку, вимішати і поставити на маленький вогонь. Постійно помішуючи доварити до легенького загустіння. Остудити і збити з маслом.
Збір: корж+крем+ківі пластинками+корж+крем+ківі+корж. Готовий торт обмастити остатками крему і обсипати кокосовою стружкою.