Інгредієнти:
Помідори (черрі або коктейльні) -5-6 штук Огірок (свіжий) - 1 штука Ківі - 3 штуки Мідії в олії - 200 грам Сіль (за смаком) Суміш перців (за смаком) Суміш спеців Італійські трави (за смаком) Оливкова олія - 1- 1,5 столові ложки Сир камамбер (для прикраси) - 10-15 грам
Приготування:
Помідори порізати половинками або четвертинками (якщо крупні). Огірок розрізати вздовж і половинки нарізати не тонкими шматочками. Ківі почистити, розрізати на дві частини, половинки порізати не тонкими шматочками. Додати мідії, але без олії. Додати сіль, спеції, оливкову олію. Обрежно перемішати. Викласти в салатницю та прикрасити шматочками камамберу.
Джерело: Мій власний рецепт
|