Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » "Анничка"
 

"Анничка"

11 січня, 2011  |  Коментів (19)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

"Анничка"


1 стакан цукру
2 яйця
250 гр. магргарину
1 стакан сметани
1 ложка амонію (рівна)
мука(скільки забере)

(замісити тісто на ніч).Спочатку перетерти маргарин з мукою, яйця окремо збити з цукром, амоній розчинити у сметані. Все з'єднати і замісити не туге тісто (як то кажуть, трошки м'ягше ніж на пироги).Поділити на 8 частин. Тонко розтачувати.Тоді, на дно бляшки, положити розтачаний пласт, змастити любим ( не рідким повидлом), зверху поставити другу розтачану частину, потім збити 1 білок з 2 ложками цукру помастити тісто і посипати горіхами. Пекти 20-25 хвилин. І так 4 рази.

Я давала крем на жовтках від "Поля Робсона" на дві порції, бо мені ще треба було якраз шість білків на бізе в маковий пляцок. Економія)))

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Zagrajka


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Славочка (11 січня 2011 14:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Прекрасне виконання і сам перепис пляцка!
 



#2 написав: Маруся (11 січня 2011 15:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже гарний пляцок! winked І коли то все випробувати? belay
 



#3 написав: Milochka (12 січня 2011 09:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
А ложка амонію столова чи чайна? Дякую
 



#4 написав: sunnygirl (12 січня 2011 13:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пляцок виглядає чудово мабуть смачний.
 



#5 написав: Натонька (13 січня 2011 16:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Milochka, я давала неповну столову.. там не вказано, яка то має бути в рецепті..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (14 січня 2011 23:14)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Дуже гарний пляцок!!!
Хто би до мене на пляцок в гості зайшов би - я би спекла, а то діти не люблять - хіба спечу і роздаю.
 



#7 написав: Майя Шутенко (22 січня 2011 19:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько! winked Апетитна,ніжна випічка!Неймовірно гарне фото! winked : Із задоволенням ...скуштувала б цей спокусливий шматочок!!! tongue
 



#8 написав: Свєтік (25 січня 2011 11:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 2
Ну дуже вже апетитно виглядає!
 



#9 написав: yfnfksz (26 січня 2011 22:49)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже гарний розріз пляцка...
 



#10 написав: Soni (3 лютого 2011 14:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 15
Хороший пляцок, моя мама такий пече завжди на свята вже роки, але в нас в зошиті він записаний як " Півторт" smile
 



#11 написав: Natalyadiva (4 лютого 2011 22:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Смакотіща! Аж слюнки потекли. a0a
 



#12 написав: marinka (8 вересня 2011 13:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Пляцок дуже колоритний, смачний, рівненькі полосочки! winked
 



#13 написав: Ксена (4 листопада 2011 13:14)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже гарний пляцок!Дякую за рецепт.
 



#14 написав: PION (14 грудня 2011 15:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Испекла этот замечательный пляцок на папин день рождения. Семье очень понравился! Крем сделала такой: свой заварной на желтках взбила с вареной сгущенкой!. Получился очень вкусный. Вес получился пляцка почти 3 кг! БОЛЬШОЙ! СУПЕР! Спасибо большое за рецепт такого вкусного пляцка!

Да, и... варенье брала абрикосовое, ушла поллитровая баночка.
 



#15 написав: Вікторія Сабадаш (3 січня 2012 11:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Шукаю, власне, щось новеньке до Різдва. Рецепт заінтригував. Іду замішувати тісто. Повидло маю з аличі, повинно бути смачно. m0554


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#16 написав: Вікторія Сабадаш (5 січня 2012 13:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дівчатка, я його спекла! no Хочу сказати лише одне: " Низький уклін терпінню тієї Господині, котра постійно пече цей пляцок." 8 коржів - це щось. Але воно того варте. Смакота. Дуже дякую за рецепт! 3fb


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#17 написав: Кіра (28 січня 2012 09:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
вам ВЕЛИКИЙ плюс! щиро дякую за рецепт
 



#18 написав: olka-87-87 (8 лютого 2012 13:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
не можу знайти рецептик цього крему ,а хотіла б спробувати ,бо дуже апетитно виглядає))) напишіть будь-ласка ) ДЯКУЮ!!!!
 



#19 написав: ОЛЕСЯ (20 січня 2013 12:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397

olka-87-87,
Крем : 3 жовтки
150 г цукру
1 ч. л. борошна
150 мл вершків або сметани
Запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).
Окремо розтерти 200 г масла із 1 ст. л. цукру, додати охолоджений крем, сік лимону за смаком, ваніль. Перемішати до однорідної маси. (Якщо трохи рідкуватий крем, то поставити його на декілька хвилин у холодильник).


Цитата: olka-87-87
не можу знайти рецептик цього крему ,а хотіла б спробувати ,бо дуже апетитно виглядає))) напишіть будь-ласка ) ДЯКУЮ!!!!



Крем : 3 жовтки
150 г цукру
1 ч. л. борошна
150 мл вершків або сметани
Запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).
Окремо розтерти 200 г масла із 1 ст. л. цукру, додати охолоджений крем, сік лимону за смаком, ваніль. Перемішати до однорідної маси. (Якщо трохи рідкуватий крем, то поставити його на декілька хвилин у холодильник).
http://dreamfood.ua/826-pol-robson.html


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100