Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирник з маком та вишнями
 

Сирник з маком та вишнями

22 листопада, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Сирник з маком та вишнями

Пісочне тісто:
0,5 кг борошна
250 г маргарину
50 г масла
1 скл. цукру
3 жовтки
4 ст. л. сметани
1/2 п. порошку до печива
0,5 л вишень у власному соку
1 скл. подріблених горіхів
Мак:
2 скл. мел. маку
1 скл. цукру
50 г масла
2 яйця

Сир:
1 кг сиру
4 яєць
1 скл. цукру
3 збиті білки
50 г масла
1 лимон

Крем:
3 жовтки
1 скл. цукру
1 скл. молока
2 ст. л. борошна

200 г масла
1 лимона
2 ч. л. розчинної кави

Замісити тісто та поділити на дві частини.Одну частину тіста поставити на деко,а зверху на тісто викласти макову масу, по маковій масі викласти сирну масу. Спекти 1 корж.
Для макової маси потрібно:
Яйця втерти з цукром, додати розтоплене масло та мак.
Сирна маса:
1 кг домашнього сиру перетерти з цукром. Окремо збити яйця, додати збиті білки та додати до сирної маси. Цедру та сік з лимона і м'яке вершкове масло з'єднати з сиром і добре перемішати міксером.
Другу частину тіста розтачати викласти вишні, зверху посипати горіхами. Пекти 2 корж.
Крем: жовтки втерти з цукром, додати борошно, додати молоко заварити на малому вогні та остудити. Каву розчинити у 2 ст. л. кип'ятку.
Масло збити з заварним кремом поступово вливати сік та каву. Цим кремом перемащувати коржі.
Розмір форми 20*30

Джерело: З власного записника.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (22 листопада 2013 09:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Іванка дуже привабливий твій пляцок, tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Dolishnia (22 листопада 2013 13:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже гарний сирничок- так і проситься до рота!Вдале поєднання вишень,маку і горішків- м-м смакота!
 



#3 написав: Ксенічка (22 листопада 2013 14:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Іваночко, дуже люблю твою випічку!!! love
 



#4 написав: Тереза (22 листопада 2013 17:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
І знову новий супер-пляцок!Дякую!Вишні,мак і сир-смакота! m0554
 



#5 написав: ssaazzoonn (23 листопада 2013 05:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжній шедевр!!! love
 



#6 написав: Valentyna (23 листопада 2013 19:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
lапетитно виглядає what
 



#7 написав: maryanab (28 січня 2015 12:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Скажіть скільки часу пекти коржі і при якій температурі. Дуже гарний пляцок, хотілося б спробувати приготувати
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100