Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Поль Робсон
 

Поль Робсон

24 листопада, 2010  |  Коментів (11)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Поль Робсон

1 скл. цукру
2 яйця
0,5 ч. л. соди
1 скл. борошна
3 ст. л. сметани
3 ст. л. какао

Прошарок:
1 скл. цукру
2 яйця
1 скл. подрібнених горіхів
1 скл. родзинок
1/4 ч. л. соди
1 ст. борошна

Крем :
3 жовтки
150 г цукру
1 ч. л. борошна
150 мл вершків або сметани

200 г вершкового масла
1 ст. л. цукру

Сироп:
1 скл. цукру
1 скл. води
2 ст. л. коньяку

Яйця збити із цукром. Додати сметану, соду. Всипати какао та борошно. Тісто литке. Випекти корж, остудити.

Корж розрізати на 2 частини.

Прошарок:

Яйця збити із цукром, додати соду та борошно, перемішати. Всипати подрібнені горіхи, перемішати, всипати ізюм - перемішати. Тісто круте.
Сформувати пиріг і випекти.

Жовтки, цукор, борошно та вершки або сметану запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).
Окремо розтерти 200 г масла із 1 ст. л. цукру, додати охолоджений крем, сік лимону за смаком, ваніль. Перемішати до однорідної маси. (Якщо трохи рідкуватий крем, то поставити його на декілька хвилин у холодильник).

Зварити сироп.

Покласти на таріль половинку 1-го коржа, пропитану сиропом, змастити кремом. Далі прошарок, пропитаний сиропом, крем і знову 2-га половинка коржа, пропитана сиропом.
Зверху можна змастити шоколадним глазур'ю :
2 ст. л. какао
0,75 скл. цукру
4 ст. л. молока
70 г вершкового масла. (Зварити і гарячим змастити торт).

P.S. Обговорення є ще ось тут

Фото Natalyadiva.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: adriana_t (11 травня 2011 16:44)


Група: Гості
Коментарів: 0
всім привіт, я в захваті від сайту :) АЛЕ в мене є питання скільки часу і при якій температурі випікати коржі, бо я щось в рецепті не бачу :(? буду вдячна за відповідь :)
 



#2 написав: Volo-shka (13 травня 2011 13:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
adriana_t , коржі пекти при температурі 180-200 градусів близько 20-25 хв. Чую по запаху, і перевіряю на суху паличку.
 



#3 написав: adriana_t (17 травня 2011 14:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
Volo-shka Дуже дякую за відповідь. Побігла на кухню пекти тортика для синочка на пів рочку. (це буде мій перший тортик :)
 



#4 написав: Ялинка (29 листопада 2011 01:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже смачний торт дякую за рецепт
 



#5 написав: Іларія (20 березня 2012 21:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Привіт усім!Дуже подобається сайт.Гарний тортик,думаю що найближчим часом спечу
 



#6 написав: ira1108 (16 травня 2012 09:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
дуже вже гарний тортик і рецепт.
 



#7 написав: Muwka (21 вересня 2013 21:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Рецепт справді суперовий не даремно в нього стільки коментарів.
 



#8 написав: олько (2 січня 2014 15:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Надзвичайно смачний торт , дуже вдячна за рецепт , вже пекла двічі!!!
 



#9 написав: Лямурка (12 березня 2015 20:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Цікавий рецепт.На яку форму розрахований?
 



#10 написав: ІринаТ (18 серпня 2016 11:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Що означає 1 ст. борошна в прошарку - стакан чи може ст. ложка?
 



#11 написав: marichka86 (19 квітня 2017 21:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Дуже смачний )))) Мoє фото
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100