Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Поль Робсон
 

Поль Робсон

24 листопада, 2010  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Поль Робсон

1 скл. цукру
2 яйця
0,5 ч. л. соди
1 скл. борошна
3 ст. л. сметани
3 ст. л. какао

Прошарок:
1 скл. цукру
2 яйця
1 скл. подрібнених горіхів
1 скл. родзинок
1/4 ч. л. соди
1 ст. борошна

Крем :
3 жовтки
150 г цукру
1 ч. л. борошна
150 мл вершків або сметани

200 г вершкового масла
1 ст. л. цукру

Сироп:
1 скл. цукру
1 скл. води
2 ст. л. коньяку

Яйця збити із цукром. Додати сметану, соду. Всипати какао та борошно. Тісто литке. Випекти корж, остудити.

Корж розрізати на 2 частини.

Прошарок:

Яйця збити із цукром, додати соду та борошно, перемішати. Всипати подрібнені горіхи, перемішати, всипати ізюм - перемішати. Тісто круте.
Сформувати пиріг і випекти.

Жовтки, цукор, борошно та вершки або сметану запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).
Окремо розтерти 200 г масла із 1 ст. л. цукру, додати охолоджений крем, сік лимону за смаком, ваніль. Перемішати до однорідної маси. (Якщо трохи рідкуватий крем, то поставити його на декілька хвилин у холодильник).

Зварити сироп.

Покласти на таріль половинку 1-го коржа, пропитану сиропом, змастити кремом. Далі прошарок, пропитаний сиропом, крем і знову 2-га половинка коржа, пропитана сиропом.
Зверху можна змастити шоколадним глазур'ю :
2 ст. л. какао
0,75 скл. цукру
4 ст. л. молока
70 г вершкового масла. (Зварити і гарячим змастити торт).

P.S. Обговорення є ще ось тут

Фото Natalyadiva.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: adriana_t (11 травня 2011 16:44)


Група: Гості
Коментарів: 0
всім привіт, я в захваті від сайту :) АЛЕ в мене є питання скільки часу і при якій температурі випікати коржі, бо я щось в рецепті не бачу :(? буду вдячна за відповідь :)
 



#2 написав: Volo-shka (13 травня 2011 13:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
adriana_t , коржі пекти при температурі 180-200 градусів близько 20-25 хв. Чую по запаху, і перевіряю на суху паличку.
 



#3 написав: adriana_t (17 травня 2011 14:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
Volo-shka Дуже дякую за відповідь. Побігла на кухню пекти тортика для синочка на пів рочку. (це буде мій перший тортик :)
 



#4 написав: Ялинка (29 листопада 2011 01:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже смачний торт дякую за рецепт
 



#5 написав: Іларія (20 березня 2012 21:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Привіт усім!Дуже подобається сайт.Гарний тортик,думаю що найближчим часом спечу
 



#6 написав: ira1108 (16 травня 2012 09:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
дуже вже гарний тортик і рецепт.
 



#7 написав: Muwka (21 вересня 2013 21:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Рецепт справді суперовий не даремно в нього стільки коментарів.
 



#8 написав: олько (2 січня 2014 15:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Надзвичайно смачний торт , дуже вдячна за рецепт , вже пекла двічі!!!
 



#9 написав: Лямурка (12 березня 2015 20:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Цікавий рецепт.На яку форму розрахований?
 



#10 написав: ІринаТ (18 серпня 2016 11:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Що означає 1 ст. борошна в прошарку - стакан чи може ст. ложка?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Учора, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 53
Користувачі: Cherevichok
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100