Тісто приготувати і розділити на 2 частини:
200 г м'якого вершкового масла
110 г цукру
2 яйця
185 г борошна
1 / 2 чайної ложки соди
3 / 4 чайної ложки порошку до печива
Підготувати ревень:
1 пачка (40 г) пудингу ванільного
350 г очищених і порізаних на шматочки ревеню
кілька столових ложок цукру і я додала 2 ст.л. манки.
Інгредієнти для крему, потрібно зварити заздалегідь вкінці масло, перемішати і охолодити:
1 пачка пудингу ванільного
2 - 3 столові ложки цукру
250 мл молока
1 столова ложка вершкового масла
2 чайні ложки ванілі
Форма діаметром 21, дно викласти папером змазати жиром і підсипати трішки мукою, викласти тісто, зверху частина ревіню, далі охолоджений крем, знову ревінь, потім тісто. Можна викласти і так-тісто-крем-ревінь-тісто. Пекти 1 годину при температурі 170 градусів. Виключити духовку і залишити до вистигання, верх присипати пудрою.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт позичила в marinka, котра на днях повернулась в нашу дружню родину))))