Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
marinka
19 березня 2010 11:52
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Наташа я подала оригінальний рецепт, там написано 1 унція = 28 гр. а
чашка 240 мл, зараз дописала по народному, якщо наприклад мені при перекладі рецепту виходять числа як оце 168 то округляю до 170 і відповідно все решта, добре коли можна звичайно виміряти точно, якщо не влаштовує рецепт то шукаю повний переклад, та в більшості випадків експерементую smile wink
Є відео приготування торта на кухарка.ру smile

Повідомлення відредагував marinka - 19 березня 2010 16:04
Перейти на початок сторінки
Natasha
19 березня 2010 11:59
Повідомлення #462


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233


Перейти на початок сторінки
marinka
19 березня 2010 12:03
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Добре шо могла прислужитись, запитуй wink

Перейти на початок сторінки
sunnygirl
19 березня 2010 13:25
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Тортик прекрасний і біскотті вийшло на славу смакота. Я теж колись зберусь та приготую біскотті цікаво спробувати їх на смак.
Перейти на початок сторінки
marinka
19 березня 2010 15:00
Повідомлення #465


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: sunnygirl
приготую біскотті цікаво спробувати їх на смак

...Я теж всього другий раз печу і ще маю пару рецептів в заначці, моїм полюбилось, типові сухарики тільки домашні і смачніші, Таню спробуй...Рада що завітала до мане в гості!!!!!


Повідомлення відредагував marinka - 19 березня 2010 16:01
Перейти на початок сторінки
Маруся
21 березня 2010 06:35
Повідомлення #466


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: marinka
Рисова запіканка з яблуками


У мене тут рис без роботи стоїть. Якщо завтра не будуть їсти пущу в запіканку. Тільки мені не сподобались яйця в заливці як я колись робила, то цього разу зроблю просто з молоком і пудингом. Також буде добре. Дяки, за ідею.
Моя бабця робить без заливки і рис має триматись за рахунок соку з яблук але мені здається що так як в тебе не буде сухо.

Я вже три рази облизалась з тих клюсочок з бриндзою. Хачу машину для лапші am

Повідомлення відредагував Маруся - 21 березня 2010 07:37
Перейти на початок сторінки
Славочка
21 березня 2010 07:42
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
біскотті теж нам смакує!
Перейти на початок сторінки
Valentina
22 березня 2010 12:35
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Біскотті нагнало апетиту. На вигляд дуже гарне. Найближчим часом хочу спробувати яке на смак. Дякую за рецепт winked
Перейти на початок сторінки
if221181pii
5 травня 2010 08:43
Повідомлення #469


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Апетитні біскотті, треба спробувати, дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
marinka
15 травня 2010 10:47
Повідомлення #470


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584

Дівчатонька рада, що маю можливість заглянути до Вас!!!! У Мене через технічні, житейскі проблеми не було змоги сюди потрапляти. Надіюсь буду знову з Вами усіма, можливо не часто, як вийде smile
Хочу відразу поділитись....

Пиріг з ревенем

Тісто приготувати і розділити на 2 частини:
200 г м'якого вершкового масла
110 г цукру
2 яйця
185 г борошна
1 / 2 чайної ложки соди
3 / 4 чайної ложки порошку до печива
Підготувати ревінь:
1 пачка (40 г) пудингу ванільного
350 г очищених і порізаних на шматочки ревеню
кілька столових ложок цукру і я додала 2 ст.л. манки.
Інгредієнти для крему, потрібно зварити заздалегідь вкінці масло, перемішати і охолодити:
1 пачка пудингу ванільного
2 - 3 столові ложки цукру
250 мл молока
1 столова ложка вершкового масла
2 чайні ложки ванілі
Форма діаметром 21, дно викласти папером змазати жиром і підсипати трішки мукою, викласти тісто, зверху частина ревіню, далі охолоджений крем, знову ревінь, потім тісто. Можна викласти і так-тісто-крем-ревінь-тісто. Пекти 1 годину при температурі 170 градусів. Виключити духовку і залишити до вистигання, верх присипати пудрою. Моїм сподобалось. Наявність крему дуже вдала, цікаво гамати. Смачного!



/рецептик з польського блогу/

Повідомлення відредагував marinka - 15 травня 2010 11:54
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100