Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з ревенем (румбамбаром)
 

Пляцок з ревенем (румбамбаром)

18 червня, 2009  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з ревенем (румбамбаром)

250 г вершкового масла
1 скл. пудри
4 жовтки
1 скл. кефіру
1 п. розпушувача
3-4 скл. борошна
1 п. вишневого кисілю
ревінь

Масло вимішуємо з пудрою, потім додаємо жовтки, вимішуємо та додаємо кефір. В останню чергу всипаємо 3-4 скл. борошна з розпушувачем. Вимішуємо.

Тісто ділимо на 2 частини. Одну розкладаємо на бритванку, посипаємо половиною пачки кисіля, викладаємо ревінь, посипаний заздалегідь цукром.

Посипаємо по ревеню кисіль, що залишився і накриваємо другою частиною тіста. Її можна розкатати і викласти, або натерти на терці.

Кисіль дається для того, щоб не було мокре тісто під фруктами. Він вбирає в себе вологість, а ще дає цікавий смак.

Випікаємо при температурі 160 С десь годинку.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: уляночка (18 червня 2009 16:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Який гарний пляцочок!!!
 



#2 написав: Натонька (18 червня 2009 17:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Фоткала вечером, недуже вийшло) А пляцок суперовий!

Якщо комусь закислий, то зверху ще пудрою можна присипати)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: sunnygirl (18 червня 2009 18:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Виглядає апетитно як куплю ревінь спробую спекти.
 



#4 написав: Натонька (18 червня 2009 18:42)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Попробуй, потім розкажеш smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Mелісочка (18 липня 2012 16:21)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт)) смачнючий пляцочок)) love
 



#6 написав: svetochka (3 травня 2014 22:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Пляцок справді смачний, зі свіжою кисленькою начинкою. Я ще пересипала трохи ревінь панірувальними сухарями і білки, що лишилися від тіста, збила з пачкою киселю і цукром, виклала поверх і мене вийшла така собі рожева шапочка - безе.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100