|
250 г вершкового масла 1 скл. пудри 4 жовтки 1 скл. кефіру 1 п. розпушувача 3-4 скл. борошна 1 п. вишневого кисілю ревінь
Масло вимішуємо з пудрою, потім додаємо жовтки, вимішуємо та додаємо кефір. В останню чергу всипаємо 3-4 скл. борошна з розпушувачем. Вимішуємо.
Тісто ділимо на 2 частини. Одну розкладаємо на бритванку, посипаємо половиною пачки кисіля, викладаємо ревінь, посипаний заздалегідь цукром.
Посипаємо по ревеню кисіль, що залишився і накриваємо другою частиною тіста. Її можна розкатати і викласти, або натерти на терці.
Кисіль дається для того, щоб не було мокре тісто під фруктами. Він вбирає в себе вологість, а ще дає цікавий смак.
Випікаємо при температурі 160 С десь годинку.
|
|