тісто:
3столові ложки сметани
125 г маргарини
160 г борошна
0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом
начинка:
6 великих цибулин
6 волоських горіхів
сіль,перець.
омлет:
4 яйця
200 г сметани
2 столові ложки муки
сіль, перець.
Приготування:
Муку перетерти з маргариною, додати сметану, соду і замісити тісто. поставити в холодильник на 30 хвилин.
За цей час начистити цибулю і порізати півкружельцями. Горіхи подрібнити і разом з цибулею підсмажити наолії до зарум"янення, посолити і перчити до смаку. Охолодити.
Тісто розкласти на бляшку(змащену), зверху викласти начинку.
Для омлета треба яйця збити зі сметаною, сіллю і перцем. Одразу вилити на начинку і поставити в духовку(розігріту до 220 градусів). Пекти до зарум"янення(приблизно 40 хвилин). Подавати трохи охолодженим або холодним.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт взяла з журналу "Рецепти господині".