|
250 г борошна 250 мл натурального йогурта сіль до смаку 1 ч. л. розпушувача
Борошно просіяти з розпушувачем в глибоку миску, додати йогурт та сіль. Замісити тісто. Борошно просіяти на робочу поверхню, викласти тісто та замісити так, щоб не липло до рук, але при цьому залишалось ніжним. Тісто розділити на частини і скатати невеликі ковбаски, кожну з яких розділити на 6 рівних частин. Зробити невеликі коржики, діаметром 7-8 см, надрізати ножем. Сковорідку нагріти. Коржики пекти на сухій сковорідці по 2 хвилини з кожної сторони до готовності. При випіканні коржик стає пухким, рум'яним та ніжним. Виходить 12 штук.
Джерело: Рецепт Джеймі Олівера
|
|