300 г муки
1 пакетик розпушувача
150 г обезжиреного сиру
100 мл молока
100 мл раслинної олії (я замінила на маргарин)
80 г цукру
1 пакетик ванільного цукру (або цедра одного лимона)
Щіпка солі
А також:
1 жовток
1 ст л молока
1-2 ст. л. кунжутних зернят
1-2 ст. л. сухого маку
Муку змішати з розпушувачем і просіяти у велику миску. Додати решту інгредієнтів і замісити легке тісто. Готове тісто скатати в рулет і розділити його на 12 частин. З цих кусочків скатати ковбаски,при цьому кінці мають бути тонші від середини.
Жовток збити з молоком і помастити рогалики. Половину з них посипати маком, а другу половину – кунжутом. Викласти рогалики на деко застелене пергаментом і випікати 20-25 хв у розігрітій до 200* духовці.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
За рецепт дякую Ларисі, було дуже м'якенько та смачно)))
Пекла їх ше перед постом, але аж тепер звітуюсь))