1 скл сирої квасолі або 2 скл відвареної квасолі 2 курячі яйця 4 ст. л. какао 50 г чорного гіркого шоколаду 2 ст. л. молока 1 ч. л. розчинної кави 1 ч. л. соди 100 г цукру
1. Заздалегідь замочити квасолю на ніч або мінімум на 4 години. Відварити до готовності. Остудити. У мене в морозилці завжди є 2 склянки відвареної та фасованої квасолі. 2. Яйця збити з цукром, додати шоколад і прокрутити у блендері. 3. Каву розчинити в 2 ложках молока. 4. Усі інгредієнти, скласти у блендер і збити до однорідної консистенції 5. Випікати, в заздалегідь розігрітій до 170-180 градусів духовці 30-40 хв або у мультиварці 6. Дати повністю остигнути, розрізати. 7. Викласти на тарілочку і смакувати
P.S. Шоколад беремо смачний. Від нього залежатиме насиченість смаку.
Джерело: Простори інтернета
|