Розтопити шоколад і вершкове масло на водяній бані до однорідної суміші.
Змішати борошно, розпушувач, сіль і ванільний цукор
Яйця збити з цукром до густої піни (3-5 хв). Продовжуючи збивати на невеликій швидкості, поступово додайте борошняну суміш.
1/3 отриманого тіста змішати з гарбузовим пюре, олією і корицею.
До решти тіста додати шоколад і добре перемішати.
Духовку розігріти до 180 градусів. Форму розміром 23 * 23 см вистелити папером для випічки.
Трохи більше половини шоколадного тіста викласти в підготовлену форму, трохи розрівняти. Зверху викласти гарбузове тісто і знову розрівняти. Решту шоколадного тіста викласти столовою ложкою на гарбузове і ножем зробити кругові розводи.
Випікати 40 хвилин до сухої зубочистки. Трішки остудити і смакувати!
Це брауні надзвичайно смачне, соковите та мегашоколадне. Дуже смакує до склянки пахучого молока, чи ранкової кави.
З.І. на наступний день це брауні ще смачніше, хоч то така смакота, що до наступного дня напевне не встоїть.