|
Тісто: 200 г борошна 150 г маргарини 1 ст. л.цукру 1 десертна ложка порошку до печива 2-3 ст. л. сметани
Начинка: 1200 г сиру 7 яєць 300 г цукру 1 ст. л.масла 2 ст. л. манки 1 ст. л. порошку до печива ізюм, цитрина, горіхи
Замісити тісто, викласти у форму і підпекти приблизно 15 хвилин. А за цей час готуємо сир: сир перемолоти 2 рази на мясорубці, жовтки перетерти із 300 г цукру, маслом, манкою і порошком до печива, додати до сиру, потім додати обваляний у борошні ізюм і сік цитрини, окремо на круту піну збити білки і додати до сиру. Сир викласти на тісто, прикрасити горіхами , змазати жовтком і випікати 1 годину. Смачного!
Джерело: Рецепт від мами.
|
|