5 яєць 5 ст.л.цукру(повних) 6 ст.л.борошна(повних) 1 ст.л. порошку до печива яблука--5-6 штук(невеликих) ванільний цукор,пудра для посипки
Білки збити до густої піни.Додавати цукор по ложці і весь час збивати.Додавати жовтки по одному,продовжувати збивати на великих обертах,постійно в одну сторону.Додавати ванільний цукор,борошно по ложці і порошок до печива.Все добре збити. Змащуємо каструлю мультиварки олією.Виливаємо тісто.Зверху розкладлємо почищені і порізані на тонку кружельця яблука.Ложкою легенько заглиблюємо їх в тісто.Закриваємо кришку мультиварки.Вибираємо функцію Випічка і час 50хв. Після випічки відкриваємо кришку,даємо охолонути 7-10хв. і легенько переносимо на тарілку.Посипаємо цукровою пудрою.
P.S. Якщо дати зайву кількість яблук,тоді Шарлотка буде менше пишною,а більше вологою.
Джерело: інтернет з власними змінами і доповненнями
|