5 курячих яєць середнього розміру 2/3 скл цукру (130 - 150 г) 1 скл сметани або кислого молока) (250 г) 1/2 скл манки (90 - 100 г) 500 г коров’ячого домашнього сиру 1 ч. л. (5 г) розпушувача 1 ч. л. ванільного цукру
Манку змішуємо із сметаною (кислим молоком), даємо постояти 30 – 40 хв. Поки манка бубнявіє білки відділяємо від жовтків. Жовтки додаємо до коров’ячого сиру, додаємо розпушувач, манку із сметаною (кислим молоком) і збиваємо блендером (міксером) або ж вручну до однорідної суміші. Білки збиваємо із цукром до густої піни, після цього акуратно вводимо у сирну суміш. Тісто заливаємо у чашу мультиварки. Випікаємо у режим «Випічка» 50-55 хв. Після сигналу про закінчення режиму «Випічка» запіканку залишаємо у мультиварці ще на 50 хв, кришку не відкриваємо. Готову запіканку витягуємо з чаші на піддон. Смакуйте на здоров’я
Джерело: Простори інтернету.
|