Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Десерти без випічки » Мармелад з полуниці
 

Мармелад з полуниці

18 червня, 2015  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Десерти без випічки
 

Мармелад з полуниці

500 г полуниці
500 г цукру
75 глюкози
20 г яблучного пектину
1 ч. л. лимонної кислоти
дрібний цукор для обвалювання мармеладу



Заздалегідь приготувати форму для мармеладу. Обтягнути дно харчовою плівкою та змастити олією.
Збити полуницю в блендері до однорідного стану.
Відділити від загальної маси 100 г цукру та перемішати його з пектином. Це потрібно для того. щоб пектин не злипався, коли будете додавати його в мармелад.
Лимонну кислоту розвести в одній столовій ложці води та відкласти в бік.
Полуничне пюре покласти у каструльку з товстим дном. Довести до кипіння на середньому вогні і тонкою струйкою всипати пектин з цукром, інтенсивно розмішуючи вінчиком. Прокип'ятити ще дві хвилини та всипати весь цукор. Додати глюкозу та нагріти суміш до 106 градусів, постійно помішуючи, щоб не пригоріло. При досягненні суміші 106 градусів, швидко зняти її з вогню та влити лимонну кислоту. перемішати та вилити в форму для застигання. Залишити на 6 годин.
Нарізати ножем, вмоченим в олію. Обваляти в цукрі, дати трошки підсохнути та насолоджуватись!

P.S. Рецепт з журналу Дякую!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (19 червня 2015 01:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Ух ти, супер мармелад love .Тільки треба десь купити глюкозу.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ірця (19 червня 2015 14:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
О,супер! Дуже гарно виглядає winked Пішла шукати глюкозу в інтернеті ))
 



#3 написав: Ірка-Шкірка (22 червня 2015 14:04)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Де купляла пектин і глюкозу?
 



#4 написав: Магда (23 червня 2015 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Ірка-Шкірка, пектин є у великих супермаркетах, у відділу із спеціями та бакалією, а глюкоза в любій аптеці.


--------------------
Дрібниць не буває
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (29 червня 2015 00:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Гарний мармелад. А він довго може зберігатися?


--------------------
 



#6 написав: Натонька (4 липня 2015 12:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Ірка-Шкірка,
В Люльок. А пектин бачила в "Сільпо" Глюкоза тільки в неті.
Магда,
Глюкоза з аптеки використовується в десертах? Чула завжди що то не така, вона має бути дуже густа. Але час йде вперед, я не в курсі, може й з аптеки беруть, розкажіть.

ОЛЕСЯ,
Отого я щось не скажу.. не знаю..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Marmeladka (19 липня 2015 23:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
a0a
 



#8 написав: Pygovo4ka (7 грудня 2015 16:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
як я довго шукала цей рецепт.... десь раз побачила і загубила....
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100