2 скл потертих яблук 1 скл потертого гарбуза 2 яйця 3-4 ст л цукру 0,5 ч л ванільного цукру 2 ст л сметани 1 скл муки 0,5 ч л розпушувача 1 ст л манки
Яблуко і гарбуз потерти (терка з великими отворами ), відтиснути сік (в мене вийшла неповна склянка вітамінного соку ). Яйця розтерти з цукром і ванількою, додати сметану , муку , розпушувач, добре перемішати. Додати в тісто яблука з гарбузом. Вийде досить густа маса. Форму для запікання змастити олією , обсипати манкою, викласти тісто і пекти 50-60 хв при 180*. Смачного
P.S. Це ситна і водночас легка корисна страва. Можна подавати з сметаною або фруктовим сиропом. Я їла з шоколадним ганашем Якщо не маєте гарбуза, то можна зробити просто яблучну запіканку. Цей рецепт розміщений також в авторській темі ось тут
|