|
1 скл рису 2 скл пюре вареного гарбуза 2 яблука 1 ч л кориці 4 ст л цукру 2 яйця 150 гр сметани
Рис відварити в легко підсоленій воді. Яблука почистити і порізати невеликими кусочками. В змащену форму для запікання викласти шарами половину рису, зверху 1 скл гарбузового п"юре, 0,5 ч л кориці, 1 яблуко, 1 ст л цукру. Знову - рис, гарбуз, кориця, яблуко, цукор. Сметану , яйця і 2 ст л цукру добре взбити . Вилити на яблука, виделкою проколоти до дна форми, щоб заливка рівномірно розприділилася. Пекти 35-40 хв при 190*
P.S. Я не є особливим фанатом гарбуза, але так як то дуууже корисна ягода, то в раціоні має бути присутня (Тут я повторюся )Не очікувала , що вийде така смакота, обов"язково спробуйте.
Рецепт розміщений також в авторській темі ось тут
|
|