|
На бісквіт: 2 яйця 2 ст.л борошна (з гіркою) 1 ст.л крохмалю (рівна) 1,5 ст.л какао 3 ст.л цукру (з гіркою) 1/3 ч.л порошку до печива Для пропитки: 1/3 склянки холодної води сік з 1/3 лимона
8 галяреток (по 2 кожного смаку, вишнева,оранжева, агрусова і лимонна) 1,2 кг сира цукор-пудра Форма д- 27 см
Коричневий корж:[/b][b][/b] Білки добре збити з цукром,додати жовтки,крохмаль,борошно з порошком,какао.Вилити тісто у застелену пергаментом форму і спекти корж при 180 15-20 хв.Охолодити і пропитати. Форму застелити харчовою плівкою,покласти випечений корж,зверху виливати сирну масу. [b]Сирна маса: Сир перемолоти і розділити на 4 частини. Червону галяретку розвести в 3/4склянки кип'ятку,охолодити. Одну частину сира добре збити,додавши цукор-пудру до смаку,вкінці додати галяретку.Вилити сирну масу на пропитаний бісквіт.(Якщо маса дуже рідка,трошки зачекати,щоб почала гуснути.) Поставити в холодильник. Те саме робити з іншими галяретками і рештою сиру. Прикрасити за бажанням. P.S.По рецепту має бути солодка сиркова маса,тому цукру додавати не потрібно.В мене домашній м"який сир. Сирник вийшов досить твердий,гарно нарізається,наступного разу спробую брати більше сира. Пропитувала солодким чаєм. Обережно з прикрашанням різними кольоровими посипками,може потекти.Посипала золотими бусинками,то покрилися росою.Думаю посипати можна перед подачею.
Джерело: З польського сайту.
|
|