Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Холодний сирник
 

Холодний сирник

6 квітня, 2015  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Холодний сирник

БіСКВІТ:

Яйця - 4 шт.
Цукор - 1 ст.(250грамовий)
Мука - 4 ст.л. (не дуже великою горкою)
Крохмаль - 4 ст.л.(не дуже великою горкою)

СИРНА МАСА:

Сир - 2 кг.
Цукор - 3 ст.
Ванільний цукор - 1 п.
Желатин - 2 п.
Сметана - 1 пакет
Цедра 1 апельсина

ЖЕЛЕ:
Галеретка - 2 п.

Бісквіт:
Яйця збити і поступово додавати цукор. Муку і крохмаль змішати і потрохи додавати до маси. Деко застилити папером для випічки змастити маргариною або олією і вилити тісто. Печеться не довго, я не засікала часу, має гарно зарумянитись.
СИРНА МАСА:
Желатин розвести в водичці за інструкцією. Тільки в жодному разі не заливати його кип'ятком, бо він втратить свої властивості, вода має бути приблизно 80 градусів. Сир пропустити через м'ясорубку, (я пропускаю сир завжди два рази через найдрібніше ситко, він тоді дуже ніжний). До сиру всипати цукор, ваніль і цедру збити міксером. Сметана має бути кімнатної температури до неї влити желатин і збити міксером не довго(1-1,5 хв.) тоді змішану сметану з желатином влити в сирну масу і знову вимішати за допомогою міксера.
ЖЕЛЕ:
Дві пачки галеретки (я беру польського виробництва) розвести в 400-500 гр. гарячої води, але наголошую не кип'ятком!
СКЛАДАЄМ ТОРТИК:
Я завжди для цього торта використовую круглу форму діаметром 30 см.
На холодний бісквіт виложити сирну масу і гарно утрамбувати і розгладити, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 3-4 години, в залежності як швидко захолоне маса. Маса має повністю захолонути бо інакше впитає в себе галеретку. Нарізати фрукти і виложити на сир і легенько полити 1/3 галеретки, поставити в холодильник. Зразу всю галеретку не виливати бо фрукти поспливають і картинка буде вже не така гарна. Коли захолоне перший слой галеретки вилити за допомогою ножа (ніж поставити від кутом 45 градусів і лити галеретку по його лезу) решту і знову в холодильник захолодати. Смачного!!!

Джерело: власна фантазія

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ro_sa (7 квітня 2015 00:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
tongue
 



#2 написав: Darka (17 квітня 2015 06:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарний сирник,взяла в записник.Дякую за рецепт m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (25 квітня 2015 21:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Файний сирник!!! belay
 



#4 написав: dgirina (26 квітня 2015 09:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
це просто неймовірна смакота -просто і смачно.Дякую за рецепт.))))


--------------------
ІРИНА
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100