|
Тісто: 150 г маргарину 200 г цукру 1 жовток 2 цілих яйця 2 ч.л. порошку до печива 400-500 г борошна
Макова маса: 200 г маку 2 яйця 180 г. цукру 1 ч.л.крохмалю горіхи (за бажанням)
Сирна маса: 600 г сиру 5 яєць 1 скл. цукру 1 п. ванільного цукру 1 ст.л. крохмалю 100 г масла(топленого) лимон
Яблучна маса: 1 кг натертих яблук 200 г цукру 1 п. галяретки
Замісити пісочне тісто і розділити на дві частини. Одну частину тіста розкачати,викласти у форму і спекти чистий корж. На другу частину тіста викласти макову масу,потім сирну і спекти. Макова маса Мак зварити,перемолоти.Яйця збити з цукром,додати крохмаль,вимішати з маком.
Сирна маса Сир перемолоти,додати жовтки,толлене масло,крохмаль,лимон і збиті з цукром білки.
Яблучна маса Яблука почистити,натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 15-20 хвилин. До гарячих яблук додати галяретку.
Ще теплі яблука викласти на корж зі сиром і накрити чистим коржем. Прикрасити за бажанням.Смачного!!!
Джерело: Від коліжанки з Однокласників.
|
|