Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Варшавський яблучник
 

Варшавський яблучник

6 жовтня, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Варшавський яблучник

Тісто:

180 г м'якої рослинно-вершкової суміші (типу "Тульчинка") або масла
2 ст. л. олії
1 скл. (200 г) цукру
7 жовтків
3 яєчних білки
1,5 скл. борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ст. л. какао
1 ст.л. крохмалу
2 ст.л. манної крупи

Кокосовий прошарок:

4 яєчних білки
1 щіпка лимонної кислоти
200 г кокосової стружи
0,5 скл. цукру

Яблучний прошарок:

1 кг яблук

Помадка

3 ст. л. вершкового масла
3 стл. л. вершків або сметани
3 ст.л. цукру
3 ст.л. какао

Вершково-рослинну суміш чи вершкове масло з додаванням цукру збиваємо блендером до повітряного стану та додаємо до одному жовтки продовжуючи збивати. Коли суміш стане гладкою і однорідною, додаємо до неї олію, борошно, просіяне з розпушувачем, манну крупу і гарно перемішуємо. Наприкінці в тісто додаємо збиті білки і перемішуємо ложкою до однорідної маси. Ділимо тісто на дві рівні частини. До однієї частини додаємо какао, до другої крохмал. Кожну з частин ще раз гарно перемішуємо.

Яблука чистимо і тремо на терці з великими вічками, відтискаємо з них надлишок соку, але не увесь.

Білки з лимонною кислотою і цукром збиваємо до стоячих піків, додаємо кокосову стружку, перемішуємо.

Форму (27х18см) викладаємо пекарським папером. На низ даємо темне тісто, на нього кокосовий прошарок, по ньому акуратно розподіляємо яблука і зверху дуже акуратно(стараючись на змішати з яблуками) викладаємо світле тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо яблучник і зменшуємо температуру до 170-160 градусів, випікаємо на опції (верх+низ) 50-60 хвилин.

Пляцок вийняти з духовки, дати охолонути. Тоді залити звареною на паровій бані помадкою.

Джерело: Рецепт звідси з моїми змінами

Також подібний рецепт є тут

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (6 жовтня 2015 18:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Шикарний яблучник love ,дякую за рецепт 3fb


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Натонька (8 жовтня 2015 17:50)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Дякую за пляцочок!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: ксюня (8 жовтня 2015 20:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Неймовірна смакота tongue .
 



#4 написав: Тереза (9 жовтня 2015 18:21)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Така красота!!! Дякую! І смакота!!!
 



#5 написав: KASYA (11 жовтня 2015 19:26)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Darka,
ксюня,
Тереза, a0a Цей пляцок "підкупає" тим, що виглядає ніби з кремом, а насправді печеться все разом.


Натонька, дуже рада, що репепт став у пригоді. a0a Дякую!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: Ксюха 80 (17 жовтня 2015 16:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дякую за смачненький пляцочок 3fb , дууууууууууууууууууууууже чоловіку припав до смаку
 



#7 написав: KASYA (26 жовтня 2015 00:03)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ксюха 80, дякую! Тішуся, що засмакував! what



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#8 написав: Кіра (31 жовтня 2015 00:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
такий гарний,, треба пекти wink
 



#9 написав: oksana d (5 грудня 2016 14:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Бомбезний яблучник! Дякую за рецепт! Рекомендую спробувати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100