Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Проковтни язик Закуска по-чеченськи
 

Проковтни язик Закуска по-чеченськи

2 січня, 2014  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Проковтни язик Закуска по-чеченськи


1,5 – 2 кг язика
зварити з овочами (цибуля, морква, селера, сіль, перець, лавровий – все, як на бульйон) протягом 1,5 – 2 годин; залити відразу холодною водою, щоб легше відійшла шкірка, почистити, порізати досить великими шматочками (щоб можна було вкусити). Я варю язик в мультиварці-скороварці 50 - 60 хвилин.
2 цибулини порізати півкільцями, підсмажити на маслі;
500г печериць почистити, порізати. Далі можна використати сирими, але я підсмажила їх разом з цибулею;
Вимішати язик з цибулею та грибами, поперчити, посолити, викласти у змащену жиром форму для запікання.
Проковтни язик Закуска по-чеченськи



Приготувати соус:
500мл сметани 20% (краще взяти і домашню сметану) змішати з 1 скл. різаних (або грубо мелених) горіхів та 3 – 4 подрібненими зубчиками часнику. Посолити до смаку, залити язик у формі.

Проковтни язик Закуска по-чеченськи
Проковтни язик Закуска по-чеченськи


Запікати протягом 20хв. при температурі 180 – 200 градусів.

Викласти на тарілку, щедро посипати зеленню (кріп, петрушка, кінза).

Найдовший процес - це зварити язик. А от все зібрати докупи, почистити-порізати - робиться дуже швидко. А результат - пальчики оближеш amam smile
Показником можна вважати також те, що сфотографувати страву змогла лише за енним разом, бо зникала дуже швидко.

Джерело: Рецепт від Лілії з forum.say7

Тут рецепт в авторській темі.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (3 січня 2014 03:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це дуже .дуже смачно.Любимо таке .


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Roksolana (3 січня 2014 07:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Пізно ввечері та щей голодна я подивилась яку смакоту ви готуєте тут і точно проковтни язика t0242 все дуже смачне!!! a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#3 написав: Ірка-Шкірка (3 січня 2014 09:25)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Darka, Roksolana, ще й готується легко і зіпсувати майже неможливо - хіба язик переварити lol ...
 



#4 написав: боженка (3 січня 2014 16:34)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
оце смакота! дуже люблю такі страви!!!!
 



#5 написав: oksana d (3 січня 2014 21:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Смакота! winked
 



#6 написав: Ірка-Шкірка (4 січня 2014 02:03)


Група: Модератор
Коментарів: 194
боженка, oksana d, дякую!!!
 



#7 написав: Dolishnia (4 січня 2014 22:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже люблю страви з язика . а тут така смакота!!!
 



#8 написав: Тереза (5 січня 2014 18:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О-це!язичок!!!смакотіща!!! t0242
 



#9 написав: Ірка-Шкірка (6 січня 2014 11:57)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Dolishnia, Тереза, no
 



#10 написав: KASYA (13 січня 2014 23:48)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Іринко, я теж роблю такий язик! Тільки в мене трошки інша назва тут
"Язик у вершковому соусі з горіхами по-грузинськи"
за рецептом від buxgalter_sofi з livejournal.com
Дуже смачно!!!!!!...............



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100