|  | 
 
серце теляче чи свинне - 700-800г2 великі морквини - нашаткувати на грубій терці або брусочками
 2 цибулини - порізати півкільцями
 500г печериць - почистити, нарізати пластинками або грубими шматочками
 майонез
 сіль, перець
 за бажанням - каррі
 часник - 1 - 3 зубці - за смаком
 олія, масло
 
 
 
 Серце помити, зварити в спеціях (сіль, перець горошком, морква, селера) протягом 2 годин - я варю в мультиварці-скороварці годину. Охолодити, нарізати тоненькими брусочками. Підсмажити печериці, посолити, поперчити до смаку.
 Окремо підсмажити цибулю та моркву - можна з додаванням масла, посолити.
 Змішати в мисці мясо, печериці, цибулю з морквою. перед подаванням додати подрібнений часник, досолити за смаком, за бажанням додати каррі, мелений перець, заправити майонезом.
 Цей салат у нас дома один з улюблених зимових салатів - ситних та смачних і хороша альтернатива олів'є.
 Для гостроти смаку до майонезу можна додати ложечку гірчиці, а до салату - 1-2 квашених огірки, почищених від шкірки та нарізаних брусочками.
 Смачного!
 |  |