|
серце теляче чи свинне - 700-800г 2 великі морквини - нашаткувати на грубій терці або брусочками 2 цибулини - порізати півкільцями 500г печериць - почистити, нарізати пластинками або грубими шматочками майонез сіль, перець за бажанням - каррі часник - 1 - 3 зубці - за смаком олія, масло
Серце помити, зварити в спеціях (сіль, перець горошком, морква, селера) протягом 2 годин - я варю в мультиварці-скороварці годину. Охолодити, нарізати тоненькими брусочками. Підсмажити печериці, посолити, поперчити до смаку. Окремо підсмажити цибулю та моркву - можна з додаванням масла, посолити. Змішати в мисці мясо, печериці, цибулю з морквою. перед подаванням додати подрібнений часник, досолити за смаком, за бажанням додати каррі, мелений перець, заправити майонезом. Цей салат у нас дома один з улюблених зимових салатів - ситних та смачних і хороша альтернатива олів'є. Для гостроти смаку до майонезу можна додати ложечку гірчиці, а до салату - 1-2 квашених огірки, почищених від шкірки та нарізаних брусочками. Смачного!
|
|