Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
27 лютого 2011 01:11
Повідомлення #261


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Поки розморожувала і варила язик, думала про заливне, але сіла до комп’ютера дещо переглянути і випадково натрапила на рецепт, від якого я не змогла відмовитися…
Проковтни язикЗакуска по-чеченськи

Рецепт підглянула в Лілії з forum.say7.

1,5 – 2 кг язика зварити з овочами (цибуля, морква, селера, сіль, перець, лавровий – все, як на бульйон) протягом 1,5 – 2 годин; залити відразу холодною водою, щоб легше відійшла шкірка, почистити, порізати досить великими шматочками (щоб можна було вкусити);
2 цибулини порізати півкільцями, підсмажити на олії;
500г печериць почистити, порізати. Далі можна використати сирими, але я підсмажила їх разом з цибулею;
Вимішати язик з цибулею та грибами, поперчити, посолити, викласти у змащену жиром форму для запікання.

Приготувати соус:
500мл сметани 20% змішати з 1 скл. різаних (або грубо мелених) горіхів та 3 – 4 подрібненими зубчиками часнику. Посолити до смаку, залити язик у формі.
P.S. Рекомендую використовувати домашню сметану - це буде зовсім інший вигляд і смак...


Запікати протягом 20хв. при температурі 180 – 200 градусів.

Викласти на тарілку, щедро посипати зеленню (кріп, петрушка, кінза).

Найдовший процес - це зварити язик. А от все зібрати докупи, почистити-порізати - робиться дуже швидко. А результат - пальчики оближеш :amam: :smile: ...

Звіти - на головну.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 січня 2014 11:48
Перейти на початок сторінки
Яруська
27 лютого 2011 01:22
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Проковтни язик
Закуска по-чеченськи

Іруся! Дуже апетитна страва! :t0242: І фотки дуже вдалі!
Перейти на початок сторінки
lana
27 лютого 2011 11:22
Повідомлення #263


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ірка-Шкірка
Проковтни язик

Я це зробила вже на другому фото!!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 лютого 2011 11:37
Повідомлення #264


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Яруська, Лано - це справді дуже смачно і швидко!

Лано, я також дуже люблю язик у будь-якому вигляді. А вчора моя найменша дитина добру частину вареного язика згамала зі словами "Мясо! Мясо!" - мусіла їй на заміну дати шматочок шоколадки, щоб залишилось ще хоч трохи для запікання.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 27 лютого 2011 11:40
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 лютого 2011 11:51
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ipa тут в тебе все таке апетитне i пирiг i млинцi
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 лютого 2011 11:55
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дякую за рецепт хрусткої картоплі.Вчора готувала на вечерю дуже смачно.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 лютого 2011 12:02
Повідомлення #267


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дякую Таню!
Рада, що сподобався рецепт :smile: !
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 лютого 2011 12:42
Повідомлення #268


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Цитата: Ірка-Шкірка

Проковтни язик
Закуска по-чеченськи

Дуже апетитно виглядає! Треба спробувати.
Я робила "Полосате м'ясо" за вашим рецептом. Дуже сподобалось. Дякую за рецепт. :winked:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 лютого 2011 12:43
Повідомлення #269


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Оксана4209
Я робила "Полосате м'ясо" за вашим рецептом. Дуже сподобалось. Дякую за рецепт.

:feel: це не мій рецепт...
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 лютого 2011 12:57
Повідомлення #270


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Цитата: Ірка-Шкірка
це не мій рецепт..

Раніше прочитала в темі "В гості до Ірини-3". А зараз ця тема закрита для відвідувачів. Я подумала, що це ваша тема. Вибачаюсь!

Повідомлення відредагував Оксана4209 - 27 лютого 2011 13:10
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 23:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100