|
700 г телячого язика 1 цибуля 1 морква 1 петрушка зі стеблами і листям 2 стебла з листям від звичайної кореневої селери 1 суцвіття кропу (можна додати звичайне насіння кропу) сіль до смаку
Язик гарно помити, залити водою і поставити варити. Коли закипить - перший раз воду злити, язик помити ще раз і залити водою знову, поставити варити. Коли знову починає кипіти - зібрати шумку (її буде вже не багато), додати сіль (приблизно 1 ст. ложку, потім пробуємо до смаку), почищені і помиті моркву, петрушку, цибулю, селеру і кріп. Варимо до готовності. Чим молодший язик, тим менше часу він вариться. В мене зварився за 1,5 год. Гарячий язик залити холодною водою і почистити від шкірки.
Смачного!
Джерело: Рецепт власний.
|
|