Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Баунті з вишнею
 

Баунті з вишнею

23 жовтня, 2013  |  Коментів (39)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Баунті з вишнею

Для коричневих коржів:
6 жовтків
1 пач. маргарину
1 скл. цукру
3 ст. л. сметани
3 ст. л. какао
1,5 скл. борошна
150 г кокосової стружки
1 пач. порошку до печива
+100 г арахісу
6 білків
1 скл. цукру
Для середнього коржа:
100 г маргарину
2 ст. л. сметани
2 жовтки
1 ст. л. оцту
300 г борошна
+ білки
вишні у своєму соці

Крем: Шарлот

Коричневі коржі:
Жовтки збити з цукром,поступово додати сметану,м'який маргарин,какао,борошно з порошком,кокос.Тісто як дуже густа сметана.Поділити на 2 част.
Білки добре збити з цукром.
Форму для випічки застелити пергаментом,викласти одну частину тіста,посипати арахісом і викласти половину білків.
Пекти на невеликому вогні .(Пекла 30 хв)
Аналогічно спекти другий корж.

Середній корж:
Маргарин посікти з борошно,додати жовтки сметану і оцет.Замісити тісто як на вареники і поставити в холодильник.(Замісила на ніч)
Тісто розділити на 2 част.Одну частину розкачати,викласти вишні.
На вишні викласти 2 збиті білки з цукром.Зверху накрити другою розкачаною частиною тіста.Поколоти вилкою і пекти. (Прибл. 30 хв.)

Перемащуємо так: коричневий корж,білками до середини-крем-середній з вишнями-крем- коричневий корж,білками до середини.

P.S. Цукру давала потрошки менше.
На коричневий корж виклала білки, потім посипала арахісом. Як спеклися ті коричневі коржі, то білки повиростали, як гори. Але коли перемастила кремом, все було добре.
Середній корж як слойка. Скільки часу повинно бути на холоді не вказано, тому замішувала на ніч.
Крем в рецепті був заварний, замінила на Шарлот, більше мені до вподоби.
Масла десь приблизно 300 г. (Далі роблю все на око.)
Розмір форми точно не вкажу, напевне 20*30. Бо я відразу збільшувала пропорції вдвічі середнього коржа, а коричневі замішувала на 10 жовтків, на форму 35*40.
Пляцок високий, смачний, пробуйте. Смачного!!!

Джерело: Поділилась односельчанка.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Valentyna (23 жовтня 2013 18:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
ООООООООО, ПАНІ, ГАЛЮ, ЗНОВУ СМАКОТА what

friends
 



#2 написав: Тереза (23 жовтня 2013 19:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
ЦЕ СУПЕР КАЗКОВИЙ ПЛЯЦОК!!!ДЯКУЮ!!! belay
 



#3 написав: Galina_Nedomirko_ (23 жовтня 2013 19:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Valentyna
ПАНІ, ГАЛЮ

Так,офіційно.Можна,навіть треба на ТИ.
Цитата: Valentyna
ЗНОВУ СМАКОТА

Пригощайтесь!!!
 



#4 написав: Valentyna (23 жовтня 2013 19:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
smile домовились b5a

хороша у тебе вся випічка, дякую за рецепти a0a
 



#5 написав: Ксенічка (23 жовтня 2013 20:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Галинко, в тебе що не пляцочок то така краса і смакота!!!Дякую за гарні рецепти!!
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (23 жовтня 2013 20:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дівчатка,дякую всім.І буду рада якщо вам сподобається.
 



#7 написав: oksana d (23 жовтня 2013 20:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Гарно і смачно, як завжди! a0a
 



#8 написав: KASYA (23 жовтня 2013 21:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ну, дуже-дуже смачно і гарно, як сказала
Цитата: oksana d
Гарно і смачно, як завжди!


Дякую 18e0 , буду при першій ж нагоді пекти!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Dolishnia (23 жовтня 2013 21:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже гарно виглядає і ,без сумніву, смачнючий пляцок!!! Дякую за рецепт!
 



#10 написав: Roksolana (23 жовтня 2013 23:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Розріз дуже смачний на вигляд, дякую за такий гарний рецепт! m05004


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#11 написав: ОЛЕСЯ (24 жовтня 2013 01:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
winked


--------------------
 



#12 написав: Кіра (24 жовтня 2013 07:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Розріз як завжди АПЕТИТНИЙ! Дуже хочу його спробувати!
 



#13 написав: ssaazzoonn (27 жовтня 2013 10:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Галино, про такий пляцок можна сказати одним словом - БЕЛIССIМО!!!!!!!!!!!!!!!!! winked winked winked
 



#14 написав: Іванка (30 жовтня 2013 20:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дякую за рецепт! Дуже смачно виглядає при нагоді спечу і відзвітуюсь!
 



#15 написав: МАРІАНКА (3 грудня 2013 22:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дуже смачний і гарний пляцок. Пекла і ще обовязково спечу.)))
 



#16 написав: Lorik (25 грудня 2013 00:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Дуже гарний пляцок!
 



#17 написав: sorokivska2010 (12 січня 2014 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
смачна випічка, всім сподобалася у свята winked
[/center][center]

 



#18 написав: ИРИНА (15 січня 2014 11:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
СПАСИБО!!! Галина,это Вам- belay a0a
 



#19 написав: Леся (16 лютого 2014 13:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Я пробувала пекти но пiсля першого коржа я другий пекла окремо корж коричневий,окремо корж з бiлка. I получилось в мене краще анiж перший який був коричневий з бiлкиами зверху. Думаю,що для бiлкiв треба довше тримати в духовцi на дуже малому вогнi. Корж получився коричневий добре,а бiлок на ньому зверху cтав кольору кави з молоком и потiм сiв и став мокрим,не засох як мае бути. Довше пекти- згорiв би нижний корж. Пекла десь 40 хв. в газовiй духовцi на мiнимальнiй температурi 190. Менше не розчитано в духовцi.Не знаю чому, но менi так не получилось. Де виложити фото (щоб показатищо в мене вийшло?)
 



#20 написав: Натонька (16 лютого 2014 15:00)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: Леся
Де виложити фото (щоб показатищо в мене вийшло?)

тут можна викласти без проблем smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#21 написав: dgirina (17 лютого 2014 21:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Як його побачила -він мене зачарував .Розріз просто фантастичний!.Вирішила спекти подрузі на день народження її синочка.Всім гостям сподобався -і мені також.Справді дуже смачний .Тільки у мене трохи при різанні коржі розсипались.Дивно чому???Хоч на смак це невплинуло.Я навіть маю звіт .Ось:


--------------------
ІРИНА
 



#22 написав: Леся (17 лютого 2014 23:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
тільки у мене трохи при різанні коржі розсипались.Дивно чому???[/quote]
Думаю ,що в коржах немае бiлкiв,тому и ламаеться. В мене поламався на 2 частини,но при рiзаннi не розсипався. Зате дуже багато билкiв полила на корж,вони i не встигли запектись -зверху шкiрочкa а всереинi зрiдли. lol

Дiвчата,якоi марки какао ви використовуете, щоби пляцки не були рижi як в мене ,а чорнi.
 



#23 написав: Galina_Nedomirko_ (18 лютого 2014 17:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: dgirina
Тільки у мене трохи при різанні коржі розсипались.Дивно чому???

А яку сметану використовували-домашню чи магазинну?
Цитата: Леся
В мене поламався на 2 частини,

Всі пляцки печу на пергаменті,легко перекладаються,і ще ні один корж мені не ломався.
Цитата: Леся
Дiвчата,якоi марки какао ви використовуете, щоби пляцки не були рижi як в мене ,а чорнi.

Какао купляю польське,в пачках по 200 г.Десь вже виставляла фото.
Цитата: Леся
дуже багато билкiв полила на корж,вони i не встигли запектись

Білків,сравді багато,але вони мають бути добре збиті.
 



#24 написав: Леся (19 лютого 2014 16:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Цитата: Galina_Nedomirko_
Всі пляцки печу на пергаменті,легко перекладаються,і ще ні один корж мені не ломався.
Дякую,я чомусь проигнорирувала цю пораду в рецепти и тим самим наказала себе сама. Не знала що так зручнише з пергаментом. Білків,сравді багато,але вони мають бути добре збиті.
- Билки були так збити,що коли перевертаю миску з ними,вони не випадають,а тримаються в мисци. Може не вгадала з температурою,в газ.духовци немае градусника bully
Цитата: Galina_Nedomirko_
Цитата: dgirina
Тільки у мене трохи при різанні коржі розсипались.Дивно чому???
А яку сметану використовували-домашню чи магазинну?
А яка ризниця? Я брала магазинну 30%.


Дивчата як вкласти цитату,а то в мене получаеться не то?
 



#25 написав: Galina_Nedomirko_ (27 лютого 2014 14:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Не розумію чому,але мені теж трохи сипались коричневі коржі.Думала,що справа в сметані,бо останній раз брала домашню,може зажирна.Але бачу в декого і на магазинній то саме.Не знаю чому,багато разів пекла його,а таке вперше.
 



#26 написав: Grushka (13 квітня 2014 21:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
підкажіть при якій температурі пекти коричневі коржі?
хотілось би на Паску випробувати ваш рецепт)
дякую smile
 



#27 написав: Galina_Nedomirko_ (14 квітня 2014 16:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Grushka
підкажіть при якій температурі пекти коричневі коржі?

На жаль,точно не скажу,духовка не показує темп.,на невеликому вогні.
 



#28 написав: Grushka (18 квітня 2014 14:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10

Цитата: Galina_Nedomirko_
На жаль,точно не скажу,духовка не показує темп.,на невеликому вогні.

дякую! буду пробувати)
 



#29 написав: maryanab (5 січня 2015 18:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Напишіть, будь-ласка, скільки цукру іде до білків на середній корж
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (7 січня 2015 13:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: maryanab
Напишіть, будь-ласка, скільки цукру іде до білків на середній корж

В рецепті цукру не було,але я додаю трошки,приблизно 100 г,якщо вишні кисліші то більше.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100