Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Баунті з вишнею
 

Баунті з вишнею

23 жовтня, 2013  |  Коментів (39)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Баунті з вишнею

Для коричневих коржів:
6 жовтків
1 пач. маргарину
1 скл. цукру
3 ст. л. сметани
3 ст. л. какао
1,5 скл. борошна
150 г кокосової стружки
1 пач. порошку до печива
+100 г арахісу
6 білків
1 скл. цукру
Для середнього коржа:
100 г маргарину
2 ст. л. сметани
2 жовтки
1 ст. л. оцту
300 г борошна
+ білки
вишні у своєму соці

Крем: Шарлот

Коричневі коржі:
Жовтки збити з цукром,поступово додати сметану,м'який маргарин,какао,борошно з порошком,кокос.Тісто як дуже густа сметана.Поділити на 2 част.
Білки добре збити з цукром.
Форму для випічки застелити пергаментом,викласти одну частину тіста,посипати арахісом і викласти половину білків.
Пекти на невеликому вогні .(Пекла 30 хв)
Аналогічно спекти другий корж.

Середній корж:
Маргарин посікти з борошно,додати жовтки сметану і оцет.Замісити тісто як на вареники і поставити в холодильник.(Замісила на ніч)
Тісто розділити на 2 част.Одну частину розкачати,викласти вишні.
На вишні викласти 2 збиті білки з цукром.Зверху накрити другою розкачаною частиною тіста.Поколоти вилкою і пекти. (Прибл. 30 хв.)

Перемащуємо так: коричневий корж,білками до середини-крем-середній з вишнями-крем- коричневий корж,білками до середини.

P.S. Цукру давала потрошки менше.
На коричневий корж виклала білки, потім посипала арахісом. Як спеклися ті коричневі коржі, то білки повиростали, як гори. Але коли перемастила кремом, все було добре.
Середній корж як слойка. Скільки часу повинно бути на холоді не вказано, тому замішувала на ніч.
Крем в рецепті був заварний, замінила на Шарлот, більше мені до вподоби.
Масла десь приблизно 300 г. (Далі роблю все на око.)
Розмір форми точно не вкажу, напевне 20*30. Бо я відразу збільшувала пропорції вдвічі середнього коржа, а коричневі замішувала на 10 жовтків, на форму 35*40.
Пляцок високий, смачний, пробуйте. Смачного!!!

Джерело: Поділилась односельчанка.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#31 написав: Krasotinka (7 травня 2015 12:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Підкажіть,скільки приблизно потрібно вишень для середнього коржа?
 



#32 написав: Galina_Nedomirko_ (7 травня 2015 19:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Krasotinka
Підкажіть,скільки приблизно потрібно вишень для середнього коржа?

1 літр .
 



#33 написав: Krasotinka (7 травня 2015 19:25)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Galina_Nedomirko_,дуже дякую!
 



#34 написав: Krasotinka (13 травня 2015 00:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Моє баунті з вишнею! Чомусь коричневі коржі в мене не вийшли,безе пропеклося,а вони ні.Безе з арахісом зняла,а коржі викинула,спекла просто бісквіт кавовий.Перемащувала так: кавовий бісквіт,трошки крему,безе,крем,слойка,крем,безе,трохи крему і знову бісквіт.Вийшло смачно але шкода того коричневого коржа з кокосом,хотілося ще з ним попробувати!А крем в мене був масло + варена сгущенка. Дякую за чудовий рецепт!
 



#35 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2015 16:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Krasotinka
Чомусь коричневі коржі в мене не вийшли

Чому не вийшли?Можливо щось забули додати.Досить часто його печу,вдається добре.
 



#36 написав: Krasotinka (13 травня 2015 17:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Цитата: Galina_Nedomirko_
Чому не вийшли?Можливо щось забули додати.Досить часто його печу,вдається добре.

Не знаю чому,безе добре вийшло,а корж під ним був сирий, начебто все робила по рецепту.Якось ще раз спробую його спекти.
 



#37 написав: Alexandra (13 травня 2016 01:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Вдячна за рецепт і поради. Він і дійсно виходить дуже високий!! На мій смак трохи засолодкий, але на те він і "Баунті" (просто люблю все з кислинкою)
 



#38 написав: Galina_Nedomirko_ (13 травня 2016 07:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Alexandra
Вдячна за рецепт і поради. Він і дійсно виходить дуже високий!! На мій смак трохи засолодкий, але на те він і "Баунті" (просто люблю все з кислинкою)

Дуже гарний!!!Тішуся,що вам засмакував.А цукру,трошки можна зменшувати...Я печу у формі 24-38 і нормальна висота виходить.
 



#39 написав: Alexandra (13 травня 2016 09:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Я пекла в круглій d 28см, високий, пишний....
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100