Форма 24-36 см
Коричневі коржі:
Білки збити з цукром, додати по одному жовтки, какао, борошно з порошком, соду з оцтом, олію.
Форму для випічки застелити пергаментом, вилити тісто і пекти корж, приблизно 15 хв, на невеликому вогні.
Другий корж спекти так само.
Середній корж:
Горіхи подрібнити.
Родзинки промити, просушити і злегка присипати борошном.
Білки добре збити з цукром, додати борошно з порошком,легенько вимішати. Поступово додати горіхи, родзинки, шоколадні дропси. Пекти на невеликому вогні 25-35 хв.
Крем Шарлот:
Злегка збити яйце із молоком в каструлі до повного перемішування (не в піну).
Всипати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити ще 5 хв.
Сироп охолодити, накривши плівкою.
Масло кімнатної температури добре збити. Збивати, додаючи по одній столовій ложці сиропу, ванільний цукор. В кінці додати коньяк.Смачного!!!
Джерело: Придумала, використавши різні рецепти.