|
Корж: 3 яйця 1 скл. цукру 1 скл. сметани 1,5 скл. борошна 1 ч. л. соди/погасити оцтом 3 ст. л. какао
Корж по середині: (1)Жовтки 7 жовтків 1 яйце 4 ст. л. цукру 4 повні ст. л. борошна 1 ч. л. розпушувача
(2)Білки 7 білків 1 скл. цукру 1 ч. л. розпушувача 3 ст. л. крохмалю 3 ст. л. борошна 2 ст. л. оцту
Крем: 250 г масла 1 скл. цукрової пудри 3 великі банани
Яйця збити з цукром. Додати сметану, просіяну муку з какао, соду. Добре збити. Вилити в форму і пекти при 170С 25-30 хв. Як вистигне розрізати на 2 паляниці.
Середній корж (жовтки) Жовтки з яйцем збити з цукром, дати муку і розпушувач, добре збити.
Середній корж (білки) Білки збити з цукром на круту піну. Крохмаль, муку, розпушувач і оцет по трошки давати, не припиняючи збивати.
Жовтки(1) вилити в форму. З легка їх присипати какао. Потім викласти ложкою білки(2) і розрівняти. Пекти при 170С 30-35 хв. Це є один крж жовто-білий.
Крем. Банани перебити в блендері. Масло збити з цукром і дати банани, перемішати.
Торт збирати так: корж коричневий - крем - корж жовто-білий - крем - корж коричневий. Зверху полити шоколадом.
|
|