1 відварена яловичий язик
50 г тертого твердого гострого сиру
1 велика цибулина
2 крутих яйця
1-1,5 ст. бульйону
1-2 ст. л. майонезу
зелень, сіль, перець
Язик почистити, нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і посмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинної олії.
Яйця нарізати невеликими скибочками.
Язик, цибулю, яйця, сир, зелень петрушки змішати і заправити майонезом, поперчити.
Викласти в глибоку, прозору тарілку і залити желе (1 бульйонний кубик, 1,5 ст. води, 1 ст. л. желатину).
Заливати акуратно, не перемішуючи.
Мої коментарі: замість язика у мене було відварене серце. Наступного разу, в салат не буду давати жовтки від яєць і майонез, бо салат трохи мутний вийшов.
Газета "Кухня" №7 (2002)