Для бісквіту: 1 яйце і 1 жовток збити з цукром до пишної піни і до збільшення в 2-3 рази. Просіяне борошно і какао акуратно лопаткою вмішати до яєць. Окремо збити білок, що залишився з дрібкою солі до твердих піків і також акуратно лопаткою ввести в тісто.
Підготувати деко розміром 20x30(в мене була форма 21 х 34) см, застелити папером для випічки. Духовку розігріти до 210 градусів. Вилити тісто і випікати близько 10-12 хв. до готовності.
Готовий бісквіт охолодити. Потім нарізати на 2 рівні частини вздовж. Підготуємо крем.
Для крему: збити разом 70 г вершків з 30 г згущеного молока до однорідності. Викласти крем на одну половину бісквіту, накрити другою половиною і притиснути. Потім нарізати на рівні за розміром тістечка.
Підготувати глазур: розтопити шоколад. Намазати тістечка.
Охолодити в холодильнику близько 20 хв.