3 шт. курячого філе
200 г печериць
150 - 200 г сиру твердого
2 ст. л. улюбленої зелені (кріп, кінза)
1 ст. л. сухих улюблених трав (чебрець, базилік, майоран або готова суміш трав - італійських і т.д.)
1 ст. л. олії
сіль, перець до смаку
Філе помити, обсушити і розрізати як на відбивні. Злегка відбити з двох сторін і замаринувати на 30 хв. в суміші трав, солі, перцю і олії.
Печериці помити і порізати пластинками. На кусок замаринованого філе викладати печериці, потертий на грубій терці твердий сир, зверху посипати зеленню. В мене печериці і зелень були морожені.
Акуратно скрутити крученики. Якщо потрібно - можна скріпити зубочистками. Я не скріпляла, вони і так гарно тримали форму. Покласти крученики швом до низу до пароварки (в мене пароварка на газ - каструлька, зверху ще дві таких каструльки з дірочками і кришка, якраз поміщається 6 кручеників - по три на кожному "поверсі").
Готувати 30 хв.
Смачного!