|
1 кг телятини 500 г шинки 300 г твердого сиру 2 столові ложки борошна 50 г смальцю 2 ст. л. олії 1 ч. л. гірчиці цукор, перець, сіль
М’ясо, наріжте кусочками, відбийте, посоліть, поперчіть. На кожну порцію покладіть по скибці шинки і твердого сиру, скрутіть у рулет, зв’яжіть ниткою, посипте борошном. Обсмаживши в смальці, складіть крученики в посуд, влийте 2—З столові ложки води і тушкуйте на слабкому вогні до готовності. Перед подачею на стіл, вийнявши нитки, викладіть крученики на полумисок, обложіть половинками червоних помідорів, скропіть олією, розтертою з гірчицею, пучкою цукру, перцю і солі. Окремо подайте грінки з чорного хліба.
P.S. Нажаль книги у мене немає, тому скачала собі на компютер, буду так готувати.
Джерело: Книга Дарії Цвек " До святкового столу"
|
|