Тортик з безеФорма кругла діаметром 30 см.
Бісквіт;
6 яєць
1 скл. цукру
1 скл. борошна
5 ст. л. какао
1 ст. л. порошку до печива.
Білки збити з цукром,додати по одному жовтки.Потім додати борошно з порошком і какао,легенько вимішати.Випікати корж 30-40 хв. при темп.180-200*.Коли корж охолоне,розрізати на дві частини.
Безе;
4 білки
250 гр цукру-пудри
1 ст. л. крохмалю
Крем;
500 мл молока
карамельний пудинг
250 гр цукру
300 гр масла
Пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Як охолоне збити з маслом.
Тепер як я печу
безеБілки відділити від жовтків
Додати пару кристаликів солі і починати збивати на менших оборотах
Поступово збільшувати обороти міксера
Збивати до тих пір,щоб білки трималися на вінчиках
Не перестаючи збивати,додавати по 1 ст. л. цукор-пудру
Збивати дальше, поки не розчиниться цукор
білки мають добре триматися на вінчиках
Додати крохмал
Перемішати міксером на мінімальній швидкості
Викласти на застелену пергаментом форму
Розрівняти і поставити в духовку на мінімальний вогонь
Дверцята духовки мають бути привідкриті.Я вставляю вилку чи ложку.
Сушилось моє безе 5 годин,може й трошки задовго,бо знизу жовтувате.Я ще крем зробила карамельний(до речі дуже смачний) і безе трохи внизу зливається з кремом.Забула зробити фото,коли витягла з духовки.Це вже в торті.