Дорогі мої дівчатонька!Душею вдячна за оцінки і гарні відгуки!Яка я рада бачити у себе всіх Вас!!!!Запрошую ,заходьте частіше!!!
Салат"Український віночок"(від Лілії-моя знайома)
Для салату потрібно;
1 яловичий язик відварити
100гр.ковбасного сиру(можна плавленим замінити)
3 варені яйця
0,5 склянки горіхів
1 варений невеличкий червоний буряк
5 зубків часнику
1 пачка майонезу
зелень
Приготувати 4 глибоченьких невеликих тарілочок і в кожну з них робимо по салатику-
1тарілочка-відварений язик почистити і нарізати кубиками,заправити майонезом і додати 2-3 зубочка часнику товченого
2тарілочка-сир нарерти на грубій терці заправити майонезом і часником-0,5 зубочка
3тя--яйця натерти на терку ,заправити майонезом і додати порізану зеленю цибулю чи кріп(на смак)
4та-відварений буряк натерти на грубій терці заправити майонезом ,додати подрібнені горіхи і 1 зубок товченого часнику.
На пласку тарілку викладаємо пошаврово кожен салатик,приготовлений нами в тарілочках.Щоб вийшов гарний віночок,поставте на середину тарілки склянку,догори дном.
Перший шар-салатик з язика
другий шар--сирний салат
третій шар--яєчний
четвертий-буряковий
Салат-дуже смачний,спробувала у знайомої,сподобався всім.Тільки там часник,тож перед побаченням-не їжте!!!!
Мої доповнення:
Для гострішого смаку,кількість часнику можна збільшити!Хто буряк не полюбляє-замініть морквою,зеленою цибулею,щоб "шапочку"-верх зробити.Але й смак-зміниться!!!Прикрасити квітами з овочів,та яйця