Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
15 жовтня 2010 20:10
Повідомлення #51


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lingrod
а вона ніяк не збереться показати нам хоч пару ракурсів. Там шось таке дуже цікаве.

У мене зараз не кухня, а переробний завод: яблука - мішками, обліпиха - кульками і т.д. Запас муки дуже хорошої привезли десь на півроку. Заходити страшно wassat ...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 листопада 2010 09:49
Повідомлення #52


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цей рецепт я неодноразово бачила в Інтернеті, але варіант приготування в пательні мені сподобався найбільше
Шпроти

рецепт від Дайтека з li.ru

1 кг дрібної риби (кільки, сардин і т.п.) - відрізати голову, вибрати нутрощі - це найбільш працемістка в часі справа; в оригіналі було 500г риби.
100 гр. олії;
3 пакетики чорного чаю заварити в 1скл. окропу, настояти 15хв.
1 бульйонний кубик (можна просто приправи до бульйону - у мене була суміш різних спецій)
Рибу рівними шарами викласти на пательні. Залити рибу заваркою, покришити бульйонний кубик і полити олією.
Тушкувати на маленькому вогні до випаровування рідини - в мене це зайняло приблизно 1,5год.
Настояти мін 12 год. - це моя особиста порада - чим більше стоїть, тим смачніша(в розумних межах, само собою :smile: ).

P.S. Для любителів копченостей можна додати крапельку рідкого диму.

Звіти ось тут

Повідомлення відредагував Натонька - 11 вересня 2013 09:28
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 листопада 2010 10:12
Повідомлення #53


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Пиріжки базарні

рецепт з li.ru від Моя кулинарная книга

Тісто:
1,5кг муки
1ст.л. сухих дріжджів
1л води
1ст.л. солі
1,5ст.л. цукру

В склянку всипати дріжджі, залити теплою водою - щоб підросло до пінки.
В миску вилити суміш, додати решту води, сіль, цукор, муку (відразу всю), замісити тісто, залишити на годину підрости.
За цей час можна приготувати начинку.
В мене був домашній паштет... і ще доробила гречки з картоплею - на печені пиріжки
Виробляти маленькі пиріжки, смажити в олії (я смажила як пампушки), викладати в миску, накривати рушником - щоб були м'які.
З решти спекла пиріжки до бульйону - з гречкою і бульбою. Забула лише часник додати до начинки - як моя бабуся робила.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 17 листопада 2010 10:16
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
17 листопада 2010 11:46
Повідомлення #54


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Ірка-Шкірка
Пиріжки базарні

Такі файні пиріжкии!Люблю начинку (серце ,печінку ,легені), якраз маю в морозилці, на вихідних буду жарити smile

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
17 листопада 2010 12:23
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
чудові пиріжки дякую за рецепт як буде час приготую
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 листопада 2010 14:54
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іруся, все смачне! Пиріжки ще залишилися? іду в гості :)))))))
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 листопада 2010 21:56
Повідомлення #57


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
LiLu, sunnygirl, Славочка, пиріжки смажені мені дуже сподобались, та й рецепт невибагливий. Тіста виходить багато, але дуже гарно росте.
Славочко, хіба запрошу наступного разу - саме доїли. Це я просто лише сьогодні сіла до Фотошопу (вчилась робити анімацію - дійшло, як до жирафа, на другий день).
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 листопада 2010 11:11
Повідомлення #58


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Думала зварити гарбузову зупу від Марічки, але нашвидкоруч вийшла трошки інша:
Гарбузова зупка-пюре з овочами

Розрахована на 2л води.
Почисти шматок гарбуза, потерти на терці (цього разу терла, тому що був дуже твердий), почистити і порізати на шматки 6 картоплин, додати 1 морквину, шматок селери, залити водою, щоб покрила, додати 2ст.л. масла (або олії), посолити до смаку (додала польську приправу "Кухарек Смак зими") і варити до готовності. Збити блендером, долити до верху води, додати духмяний перець, 1 лавровий лист, нехай прокипить 5хв., потім додати 3-4ст.л. сметани, розведені в молоці, дати покипіти пару хвилин, попробувати на сіль-перець, витягнути горошини перцю і лавровий лист, 1-2 зубчити часнику і зелень дрібно порізати і кинути в каструлю. Коли закипить - виключити.
Окремо можна зварити макарони.
Мої дітиська вчора злопали цілу каструлю, на сьогодні замовили більшу за розміром цієї ж зупки...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 26 листопада 2010 11:28
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
26 листопада 2010 11:39
Повідомлення #59


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Ірка-Шкірка
Гарбузова зупка-пюре з овочами

Фото суперовське!!Ну а зупка - ...слів нема

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
26 листопада 2010 12:02
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Ірка-Шкірка
Гарбузова зупка-пюре з овочами

І я захотіла тої зупки... нема вже гарбуза... am певно піду за ним на базар...

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 96
Гостей: 94
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100