Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з риби » Шпроти
 

Шпроти

11 вересня, 2013  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з риби
 

Шпроти

1 кг дрібної риби (кільки, сардин і т.п.)
100 г олії
3 пакетики чорного чаю
1 бульйонний кубик (можна просто приправи до бульйону - у мене була суміш різних спецій)

Рибі відрізати голову, вибрати нутрощі - це найбільш працемістка в часі справа; в оригіналі було 500 г риби.
Чай заварити в 1 скл. окропу, настояти 15 хв.
Рибу рівними шарами викласти на пательні. Залити рибу заваркою, покришити бульйонний кубик і полити олією.
Тушкувати на маленькому вогні до випаровування рідини - в мене це зайняло приблизно контент 1,5 год.
Настояти мінімум 12 год. - це моя особиста порада - чим більше стоїть, тим смачніша (в розумних межах, само собою).

P.S. Для любителів копченостей можна додати крапельку рідкого диму.

Джерело: рецепт від Дайтека з li.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (11 вересня 2013 20:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Іринко!!!
Вчора шукала на сайті у нас домашні шпроти,зайшла до Тебе на кухоньку.)))
Дякую за суперський рецептик!!!!!
Зараз саме ставлю пектися до духовки.
 



#2 написав: Кіра (15 вересня 2013 08:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Робила, мені сподобалось...люблю смак шпротів, смак ДИТИНСТВА!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100